lesko Napisano 9. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2009 preveru. rabljena roba. Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
jures Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 a ni tako da je s Xenonom obvezno pranje? Jaz tega nimam..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 A nima? ti ?e ve? kot tri leta do tehni?nega kjer ti znajo zate?it. Tacajt bo? ziher ?e avto zamenjal tako da zate ni panike. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Scr3am Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 Za xenon rabis pranje in pa avtomatsko nastavitev zarometov Sicer je to za xenon kit, ampak je isto Citiraj
iceman22 Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 On ima led in se malo hvali Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 27. november, 2017 Prijavi Napisano 27. november, 2017 Ne. Imam xenonke in nimam ne pranja niti avtomatske nastavitve. Imam gumb 0123 za nivo luci, torej manualno.... Zanimivo res Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jonathan2 Napisano 28. november, 2017 Prijavi Napisano 28. november, 2017 Zanimivo, zakaj je pranje obvezno pri Xenonu? Citiraj
izacus Napisano 28. november, 2017 Prijavi Napisano 28. november, 2017 Zanimivo, zakaj je pranje obvezno pri Xenonu? Ni obvezno samo pri Xenonu, ampak je obvezno pri vseh lu?eh nad 2000 lumni svetilnosti. Slu?ajno so pa? Xenon ?arnice ve?inoma tako zelo svetle, pri LED pa pa? la?je kontrolirajo svetilnost in jih potem izdelajo tako da ne dose?ejo te meje (?eprav novi Passati prekleto slepijo pono?i, ne vem kaj so zajebali pri teh lu?eh). ?e pa? sam tla?i? v svoj avto Xenon/LED lu?i in prese?e? to mejo bi po zakonu tudi moral vgraditi sistem za pranje. Gre pa se za to da pa? ne slepi? ljudi ko ima? umazan ?aromet (in te posledi?no ne ubijejo na cesti ker ne vidijo kje vozijo ). Nekaj ve? informacij: https://www.carlightblog.com/2013/10/22/a-clean-beam-the-purpose-of-the-headlamp-washer-system/ Citiraj
mazdaman Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Xenon ki sveti pod 2000 lumni ne potrebuje pranja in avtomatske vi?ine. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Xenon ki sveti pod 2000 lumni ne potrebuje pranja in avtomatske vi?ine. kako pa na tehni?nem vedo lumne?podvpra?anje, ali ni svetilnost LED ?arometov ?e ve?ja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Led ima sigurno vec kot 2000 lumnov. Ze jest ko sem kupil ala xenon kit samo da je bil led kit je imel 4800 lumnov Citiraj
LabiGT Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Moja kolesarska luc ima 2000lm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Led ima sigurno vec kot 2000 lumnov. Ze jest ko sem kupil ala xenon kit samo da je bil led kit je imel 4800 lumnov Pa majo led luci pranje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Jest mislim, da nimajo kar je pa spet skregano z zgoraj napisanim. Citiraj
jures Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Jest mislim, da nimajo kar je pa spet skregano z zgoraj napisanim.my point exactly, sem mislil da sem se ?e jaz izgubil. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 19. december, 2017 Prijavi Napisano 19. december, 2017 Ja...nova Mazda cx5 ima bolj?e led lu?i in tudi sistem za pranje lu?i...videl in probal Citiraj
AmpeR Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Na ?enini Mokki X so tudi ful dobre in mo?ne led lu?i in nimajo pranja. Bo?! Citiraj
tommaazz Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Tudi pri mazdi 3 ni pranja LED ?arometov, svetijo pa v nulo, bolj?e kot ksenon Citiraj
AmpeR Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Aja pr na?i CX-3 so tudi LED in brez pranja. Citiraj
jures Napisano 20. december, 2017 Prijavi Napisano 20. december, 2017 Torej smo ugotovili da papir vse prenese Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
izacus Napisano 30. december, 2017 Prijavi Napisano 30. december, 2017 Torej smo ugotovili da papir vse prenese Jap, ?e posebej ko mojstri to?no na oko do lumna izmerijo svetilnost lu?i in jih izrazijo s tehni?nimi termini kot so "moje so ful dobre pa nimajo pranja" ;P (Kul stvar z LED lu?mi je da se jih da precej to?neje umerit na dolo?eno svetilnost. Ne bi me ?udilo ?e imajo vsi ti avti 1998lm LED lu?i ) Citiraj
J.J. Napisano 8. januar, 2018 Prijavi Napisano 8. januar, 2018 Razmi?ljam, da bi klasik lu?i na 5ki.pa 6ki komplet zamenjal z LED. Pozna kdo tole zadevo iz Avstrije? Sem dobil. Ponudbo na avto 96? za komplet dolge-kratke-meglenke. http://erfolgled.com/sl/domov/ Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalk Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2018 Prijavi Napisano 8. januar, 2018 Razmi?ljam, da bi klasik lu?i na 5ki.pa 6ki komplet zamenjal z LED. Pozna kdo tole zadevo iz Avstrije? Sem dobil. Ponudbo na avto 96? za komplet dolge-kratke-meglenke. http://erfolgled.com/sl/domov/ Poslano z mojega STF-L09 z uporabo Tapatalkne kompliciraj pa daj samo pravo LED ?arnico Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 8. januar, 2018 Prijavi Napisano 8. januar, 2018 Jest sem v prvo generacijo dal kao nek uber super LED kit z balasti za kratke luci in ti povem, da ni vredn pou k... z led sem imel slabso vidljivost kot pa s klasicnimi halogenkami. Naslednji dan sem za pol ceneje zmontiral xenon kit in je waaay better svetilo . Led kit je bil pa okoli 60? samo za kratke luci.So bile pa take :https://www.ebay.com/itm/H1-80W-9600LM-Fanless-CREE-Chip-LED-Headlight-Kit-High-Power-6000K-White-Bulb/142227431526?hash=item211d6a6066:g:FaMAAOSwPCVX~ffp&vxp=mtr&redirect=mobile Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2018 Prijavi Napisano 8. januar, 2018 jaz sem dal pravo ?arnico PowerLED (z ventilatorjem in hladilnikom) v motor, in so mi sedaj vsi BMWja?i fov? ker je 3x bolj?a od njihove tovarni?ke, to res sveti in ne moti drugih. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.