jures Napisano 10. september, 2009 Prijavi Napisano 10. september, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-CX7-CX-7-20027...id=p3286.c0.m14 Ali ima kdo izku?nje s temi deflektorji vetra? Rad se vozim z odprto ?ipo samo trenutno je preve? vetrovno in bu?no.... Niso dragi ampak ce so ?it...pol nom naro?u. Tenks Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 10. september, 2009 Prijavi Napisano 10. september, 2009 To je super stvar... jaz sem mel te deflektorje na Fordu in sem bil super vesel z njimi.... Mogo?e zgledajo malo ?e?ko, ampak so pa zelo uporabne. Citiraj Feel free....
Boss Napisano 10. september, 2009 Prijavi Napisano 10. september, 2009 ufff, bolj? da Labi to ne vid Citiraj
LabiGT Napisano 10. september, 2009 Prijavi Napisano 10. september, 2009 ufff, bolj? da Labi to ne vid too late se spomnim, sem dobu mercedesa s temi plastikami, preden sem jih vrgel stran, sem sel narest en krog, da vidm, ce je kaj drugac z njimi...lahko recem, samo cesko zgleda in nic drugega...tko da, ja: cesko sicer tud sam peljem z odprto sipo...zakon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 10. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2009 Tele ?e dobro pogledate slike, so zelo ne-?e?ke, skorajda hudo aerodinami?ne, v stilu avta..... To je super stvar... jaz sem mel te deflektorje na Fordu in sem bil super vesel z njimi.... Mogo?e zgledajo malo ?e?ko, ampak so pa zelo uporabne. Kadilcu je za verjet... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 10. september, 2009 Prijavi Napisano 10. september, 2009 Pa a dobi? zraven cd z ustrezno muzko (svoje ?ase je bila to ?emsa Suljaković, zdaj pa nimam pojma) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
David Napisano 11. september, 2009 Prijavi Napisano 11. september, 2009 Kadilcu je za verjet... Bwahahahaha Citiraj Feel free....
Barkley Napisano 11. september, 2009 Prijavi Napisano 11. september, 2009 Kar lepo ?tevilo let nazaj sem jih jaz bodil za mojega takratnega Un?ija in ker so bli pa? ?e zastonj sem jih vzel in sprobal...men so bli zakon...?ist mal si ?ipo odpru in si luftal cel avto, ?eprav ti ni v glavo n? nabijal... Je pa res, da so ob kakih hitrostnih rekordih (nad 170 km/h) za?el ?vi?gat...je pa tudi res, da se v CX-o like 1000× manj sli?i kot v ?katlo od Unota... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.