Skoči na vsebino

Ne kli? hudi?a

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e ne bi klical bi bila pa neprilagojena hitrost onih dveh..............ali bi se pa zaleteli vanj ko bi 'varoval' cestisce

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pa sej to ne more biti res. A se je policiji do konca skisalo ali kaj?

S tako potezo bodo naredili samo to, da naslednji? NIH?E ne bo klical :angry: Naloga ministrice Kresalove je, da ?efa teh policistov takoj in nemudoma odstavi, ker kretenizem je nevarna zadeva na tako odgovornem mestu.

Sem se pa spomnil mojega primera, ko so na Tr?a?ki crknili semaforji (tudi rumena ni utripala) in sem poklical policijo. Po tej logiki bi se verjetno moral postaviti v kri?i??e in ga zavarovati ter usmerjatti promet do prihoda modrih angelov, al kako? V nasprotnem primeru bi me torej lahko kaznovali zaradi kaznivega dejanja neodvrnitve pozornosti. ?zmeden?

33112_1.png

Napisano

Sej je ?e vesoljna Slovenija zvedla za ta dogodek, samo tole si poglejte:

http://www.google.si/search?hl=sl&clie...kanje&meta=

Komentarjev pa tud ceu kup :danzoman:

Tole so si tako kurjo blama?o naredl, da to ni res, pa za tistih pi?kavih par sto ?, kolkr mu bojo zakasiral :bravo: CARJI :rispekt:

Res so kreteni, da jih ne najde? :ninja:

Lp,

D

Napisano

Dogodek izpred par let. Pred vrati gostilne se je najprej zaletel vame, potem opotekajo? vseeno na?el pot do svojega avta. S prijateljem sva se ?alila, da bo pobruhal volan, ko je nekje 10minut potreboval, da je v?gal avto. Potem je speljal, se (s prilagojeno hitrostjo) zaletel v enega od avtomobilov parkiranih na nasprotni strani ceste, in odpeljal naprej. S prijateljem sva isto?asno segla po telefonih, vendar sem bil za malenkost hitrej?i, tako da sem jaz poklical policijo :policaj: .

Za pri?anje na sodi??u sem si moral izprosit prost dan v slu?bi. Okno sodnikove pisarne je bilo odprto na hodnik in med ?akanjem sem sli?al marsikaj zanimivega ko so v pisarni kot pri?o zasli?evali policista. Predvsem to, da je storilec star znanec policije, pa ne samo zaradi prometnih prekr?kov. Potem je bilo na vrsti moje pri?anje. Storilec ima pravico biti prisoten na pri?anju in sodnik mu je razlo?il, kje jaz stanujem. Mislim HALO! ?zmeden? Baraba je na sodi??u zvedele, kje stanujem jaz ki sem ga namo?il, jaz pa za barabo nisem izvedel, kje stanuje on! :angry2::angry2:

V glavnem, preden bom klical policijo za stvari, ki niso »moj biznis«, bom sedaj raje dvakrat premislil.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

... in sodnik mu je razlo?il, kje jaz stanujem. Mislim HALO! ?zmeden? Baraba je na sodi??u zvedele, kje stanujem jaz ki sem ga namo?il, jaz pa za barabo nisem izvedel, kje stanuje on! :angry2::angry2:

?zmeden??zmeden??zmeden?

jst nevem, ?e bi se na tvojem mestu u tistem trenutku uspel zadr?at na stolu, res ne verjamem...

svaka ti ?ast, da nis sodnika na gobc u?gau :rispekt:

jst bi takoj nabavu tahuj? odvetnika, pa sto?it pra*ca za mastn gnar :angry2:

sv*je, ka si prvo?jo in pol ?e zahtevajo ve?je pla?e, ko vsi ostali u recesiji upamo, da ne bo preve? zni?anja al pa celo brez ostal :(

za mene bolj?, da me na sodniji nikol ne vidjo, ker ?e se pa komu o?itna krivica godi, sm pa zlo ob?utljiv :ph34r:

lp,

D

Lp,

D

Napisano

Ma tale na? sodni sistem je tut gnoj. :whatever: En sosed je soseda to?il zaradi blokiranja ene poti (itak, Slovenci) in potem je sosed, ki se z nikomur v vasi ne razume, provocira, grozi vsem po spisku povabil mojo mami za pri?o. Ta seveda ni ?la, in poslala sodniku opravi?ilo, da se pa? ne razume z njim kot tudi nih?e v vasi in, da se no?e nikomur zameriti in pri?ati o zadevi, ki se je ne ti?e in niti ne ve kako in kaj je s tisto cesto... In seveda sodnik jasno in glasno prebral opravi?ilo v sodni dvorani. ?ez en teden je ta sosed ?e grozil nam ker naj bi prekopavali po njegovem, ko smo popravljali gozdno pot. K sre?i se je naslednji dan streznil in pozabil. :angry:

Je bilo pa zanimivo, ko smo bili otroci in so ga policaji pri?li izbezati iz sena in ga aretirali, ko je v enem ?usu povozil 3 kolesarje. :whatever:

Napisano

Morav?ki Ma?ek, iz prve roke ti lahko povem, da ne rabi? dopusta pisat, ?e si vabljen na sodno obravnavo oz. narok, pa? pa le poka?e? delodajalcu sodno vabilo (z glavo sodi??a gor), dobi? pa tudi potrdilo za vra?ilo potnih stro?kov, prav tako pa ima delodajalec pravico zahtevati od sodi??a izgubo, katera je nastala zaradi tvoje neprisotnosti na delovnem mestu. :danzoman:

Kot drugo, pa ima? pravico zahtevat, da tvoji osebni podatki niso objavljeni (v tem primeru v zapisniku), npr. od policistov se nikoli ne pobira naslova bivanja, pa? pa le da je policist, npr. PP LJ - Center! :blush:

P.S. - kar pa se bivali??a obdol?enca (oz. osumljenca ali obsojenca) ti?e, pa ?e bi pri tem izvedel da je njegov naslov POV?ETOVA 5, LJ, pa s tem tako ali tako ne bi ni? izvedel, kdor ve katera ustanova se tam nahaja! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Da ni treba dat dopusta za na sodi??e sem vedel, tisto o povra?ilih delodajalcu in potnih stro?kih sli?im prvi?.

Niti slutil nisem, da bi bil lahko sodnik tako kretenski, da je ?el moje zasebne podatke prebral obdol?encu. ?e bi to vnaprej vedel, bi seveda zahteval, naj tega ne stori.

S sodniki nisem imel nobenih drugih opravkov, vseno je moje mnenje, da ima pri nas "tretja veja oblasti" ene 3x previsoke pla?e.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Podatke zgleda da dajo takoj samo da re?e?. Npr. ob moji nesre?i itak nisem niti spregovoril s povzro?iteljem ker je v nezavesti,pijan spal v avtu, potem je bila bolnica itd. itd. tako da ni bilo nobenega stika, odvetnica je povedala da rabi zapisnik o nesre?i in da ga dajo na PP Brdo (prometna policija), no in grem tja, zapisnik so ?e nekaj rihtali, mi je pa takoj povedal podatke o povzro?itelju in to ?isto vse, da je odvetnica lahko naprej delala svoje.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
    • Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.