Uroš_ Napisano 21. september, 2009 Prijavi Napisano 21. september, 2009 lep pozdrav Zanima me, ?e je ?e kdo menjaval v 323f BA tip armaturko v novej?i letnik s starej?ega letnika. Skratka zanima me ?e so armaturke enake dimenzije v vseh. K meni je grda armaturka v nove?ih letnikih. Pa ?e zanima me kako je z monta?o klime, ?e je avto prej ni imel. Ubistvu avto brez klime kupi? use potrebno od ene rablene in vgradi?. Ali je to tako simpl kot se sli?i ali ne? Ali je ?e kdo to po?el ali se ne spla?a?? Hvala za odgovore, LP Uro? Citiraj
Grega_ Napisano 24. september, 2009 Prijavi Napisano 24. september, 2009 Armaturke se ti po mojem mnenju ne spla?a menjati...oz. ni smisla razen ?e ti je res toliko lep?a da bi jo menjal. Da se pa tako ali tako vse. Klimo se da vgraditi, potrebuje? kompresor + jermen, cevi klime, stikalo za vklop klime + tisto "ki?to" v kateri je filter in pride pod sovoznikov predal, ter rele kateri pride v vtika? pri prvem desnem amortizeju. Vsa elektri?na napeljava pa je ?e v avtu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.