mi_c_ho Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Avto je Mazda 6 letnik 2005 136CD, po ?tevcu 115000km. Zadnje ?ase se mi dogaja, da postane pri prestavljanju pedal sklopke popolnoma mehek, pri naslednjem prestavljanju pa popolnoma normalen, bolj trd. Sklopka ?e ni? ne drsi, avto mogo?e edino malo potrese pri speljevanju. Nekdo mi je rekel, da je to potisni le?aj (zgornji ali spodnji ali oba). Kaj vi mislite? Ali moram ?imprej na servis ali naj ?akam na kak?ne druge simptome? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Kaj pa ?e je samo za odzra?it zadevo :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Pri kolegovi MX5 se je dogajalo zelo podobno (zjutraj ?e je bil avto izven gara?e je moral sklopko pumpat, da je lahko za?altov), potem pa se je vse skupaj z vi?jo temperaturo zunaj in tudi motorja, u?timalo, vendar pedal sklopke pa je ostajal precej mehak! Na koncu se je zamenjalo cilindr?ek hidravli?ne sklopke in zdej use skupej ?tima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Na premacyju sem moral jaz tudi zamenjati cilinder sklopke pri menjalniku pa je sedaj vredu Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mi_c_ho Napisano 22. september, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 22. september, 2009 Sem ?e odzra?il in te?ava ostaja. Ali je ta cilinder hidravli?ne sklopke potrebno takoj zamenjat, da ne pride do kak?ne ve?je okvare ali lahko ?e malo po?aka? Koliko ? pa je to kaj? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 Sem ?e odzra?il in te?ava ostaja. Ali je ta cilinder hidravli?ne sklopke potrebno takoj zamenjat, da ne pride do kak?ne ve?je okvare ali lahko ?e malo po?aka? Koliko ? pa je to kaj? Pri nas je nakoncu bilo potrebno pa? napumpat sklopko da je delala ko je avto stal. cena cca 120? (LUCAS TRW) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bolle Napisano 7. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 7. oktober, 2009 Pri nas je nakoncu bilo potrebno pa? napumpat sklopko da je delala ko je avto stal. cena cca 120? (LUCAS TRW) men so menal sklopko pa vztrajnikjur?ka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.