Skoči na vsebino

323f bg

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

mislm da topic use pove :) , pac zanima me ce kdo se vozi to cudo ? oz kdo si se lasti te zverince

Napisano

Sam sem jo imel ?e pred letom (zdej pa Celica - legendarne rally serije)! :P

Se jih pa po cestah ?e kar nekaj najde telih FBG! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kraft je rekel, da ni bilo fer. Da je pač edini čakal. Hkrati je dodal, da je to pač šport v naravi. Glede ocen mu težko kaj očitamo, saj so njegovi skoki res med najlepšimi. Pa sploh ne navijam zanj, ampak to mu moram priznati. Poleg občutka in dobre tehnike je še nizke postave in vse skupaj na pogled deluje lepše kot pri višjih. O smiselnosti ocen in samem sojenju smo pa že govorili, ampak trenutno se delijo točke v ta namen. Jebi ga - preko leta se precej skompenzira. Eden ima smolo enkrat, drugič drugi. Ne skačejo v laboratoriju in to dobro vedo, saj poleg teh skokov, ki jih mi kavčarji vidimo, naredijo še precej drugih skokov. Je pa kot vsak človek prizadet, ker se je to zgodilo "ravno meni, ravno danes ...". Ali ni Slavko Jerič enkrat delal neke analize preko celega leta glede vetra? Ko k temu dodamo še ocene sodnikov in žirijo s svojimi odločitvami, pa imamo kosti za glodanje takole v jutranjem deževju.
    • Tudi meni je ta 52tka bolj všeč.... 🤗😉
    • A nima Android Auto nastavitve za to direktno preko zaslona v avtu… Applov CarPlay ima recimo v nastavitvah, kako se obnaša zaslon… Pa sedaj ne vem točno ali diretno v Google Maps ali v splošnih nastavitvah CarPlay-a … Ko se spomnim, bom preveril v avtu…
    • Pa nisi slike stisnu... da vidim kaj dela moj brat dvojček.  
    • Dobro iz Slovaške👍, čeprav meni osebno so bili bolj všeč isti manj močni...p.s.tudi vino imajo Slovaki dobro....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.