uroš76 Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Zopet se je izkazal na? ajvar, ?e bo kdo imel te?ave z mazdo naj pokli?e ajverja,in ?e bo napaka poceni odpravljena : Citiraj
LEPI Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 Zopet se je izkazal na? ajvar, ?e bo kdo imel te?ave z mazdo naj pokli?e ajverja,in ?e bo napaka poceni odpravljena : svaka mu ?ast Citiraj
LabiGT Napisano 25. september, 2009 Prijavi Napisano 25. september, 2009 ajvar zrihta tudi S500 kaj sele kako mazdo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 Kak?en podvig pa je bil tokrat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 Kwa sem pa spet naredu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 jebemu pa nej mi da kdo njegovo tel. ?tevlko da ga pokli?em ,?e ma pa punco pa raj od nje cifro Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
wiperboy Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 ajvar kriv si pa ?e ho?es ali ne Citiraj gremo na?i.....
iceman22 Napisano 26. september, 2009 Prijavi Napisano 26. september, 2009 potem lahko se meni nastima modul ''go home,leaving home"ker ne najdem nobenega pametnega majstra,aja navodila so v nem.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 Res .Videl,sli?al in se ?udil v?eraj,kako je na brzino "razkopal" pol armature na 3 MPS in vgradil mp3,?eprav tega na 3-ki ?e ni po?el.Res,vsaka ?ast. ?e bi imeli na uradnih servisih Mazde vsaj eno tretino tako dobre mojstre kot je na? YavarYe X6V6 verjamem,da bi se veliko ve? ljudi odlo?ilo za to znamko avtomobilov. Citiraj
uklopko Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 pol armature-stari samo predal sname? dol pa radijo potegne? ven in res kar naenkrat pol armature manka Drga? pa vsekakor vreden pohvale!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 pol armature-stari samo predal sname? dol pa radijo potegne? ven in res kar naenkrat pol armature manka Drga? pa vsekakor vreden pohvale!!! ni glih samo predal... seveda,?e je pa v trojki vse kot iz lego kock. V 6-ki je to ?e bolj ajnfokt za razdret in bolj resno narejeno. Citiraj
uklopko Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 ni glih samo predal... seveda,?e je pa v trojki vse kot iz lego kock. V 6-ki je to ?e bolj ajnfokt za razdret in bolj resno narejeno. ok pozabil sem okrasno letvico ,pod njo so ?ravfi!2 dr?ita radijo, nekaj jih je pa za preda!! pol pa radio itak odpuli? ven A je morda tud sredinsko konzolo podiral ?? to pa je ve?ina na hakel?kih Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 Ajvar je res dec na mestu, to je dokazal tudi v Rovinju! ?e bojo kake te?ave na Mazdurah je res pametno zavit ?ez Loko, pa do njega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 27. september, 2009 Prijavi Napisano 27. september, 2009 Se podpi?em. Tudi meni je Xcarlink vrgel noter hitreje, kot sem ga jaz kupil. Pa je blo treba podret celo armaturo. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Pa kuga je to za en Ajvar, glede da muti tukaj okoli bi ga mogu poznat ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Da ne bo kaka ovadbica padla Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Ma ne to, nebi mu rad hodil v "zelje". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Ne vem ?e ma kej prostora za zelje, ko ma tolk mazdurin pred hi?o! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Treba prijavit falota papiga ?e dela? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Treba prijavit falota papiga ?e dela? Itaq, samo se mi zdi da je nekam tiha. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Itaq, samo se mi zdi da je nekam tiha. pa ?uden moten zvok ma :ne vem: Citiraj
jures Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 jebemu pa nej mi da kdo njegovo tel. ?tevlko da ga pokli?em ,?e ma pa punco pa raj od nje cifro Mam jest zdej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.