KAALman Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 yeboga... pa to ne more? ?itat.. kje je original ? Citiraj LP KAALman
Sirius Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 yeboga... pa to ne more? ?itat.. kje je original ? Pa beri vsak drugi stavek... Ali pa probaj na TEMliku. Pa beri vsak drugi stavek... Ali pa probaj na TEMliku. Sedaj pa ?e ta zaje---a TO bo pravi link za CX7 2.2D. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 tko nekak sem jaz govoril preden sem sel na faks Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Riky Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 ?e tukaj nekaj info... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/.../mazda_cx7.aspx Citiraj
madmax Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ?e tukaj nekaj info... http://www.siol.net/avtomoto/predstavitve/.../mazda_cx7.aspx Ups, nisem pogledal te teme in sem zalepil enak link v novicah. Citiraj
jures Napisano 23. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 En ror manj je pa kr grdo proti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 Kaj je sedaj s testom, a me bo kdo poklical zraven?????? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Sirius Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 Predlagam tudi ruto: Lj - JV dr?ave (to je tam nekje kjer ima na?a "koko?" prsa) kjer poberete Sirijusa - degustacija aromati?nih vin v bizeljskem okoli?u na njegov ra?un- povratek nazaj za LJ. Do jugovzhoda lahko vsi (4) preizkusite vozne lastnosti. Na JV prevzamem volan jaz in peljem na "lokacijo" :mi pijemoo: , nato pa ?rtev vrne vse na izhodi??e. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 ja jaz bi degustiral vina ja pa prava vina, ne pa neke aditive pa to (spotoma se do lasica v brezice po nove gume) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sirius Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 ja jaz bi degustiral vina japa prava vina, ne pa neke aditive pa to (spotoma se do lasica v brezice po nove gume) Vina so sigurno brez metabonda, kar se pa gum ti?e, mogo?e ti jaz zrihtam ?e ceneje od Lasića. Javi dimenzijo in znamko, pa da vidimo. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 23. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 Vina so sigurno brez metabonda, kar se pa gum ti?e, mogo?e ti jaz zrihtam ?e ceneje od Lasića. Javi dimenzijo in znamko, pa da vidimo. Manjka en manj?i detajl - avto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 Manjka en manj?i detajl - avto... Pa menda 4 ?lani mazda.si lahko za en dalj?i popoldan dobijo avto na test. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jernic Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 En ror manj je pa kr grdo proti proti Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 23. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 proti ha ha ha Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2009 tok se hvalte kake veze mate na gami, ko pa je treba avto zrihtat pa? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 tok se hvalte kake veze mate na gami, ko pa je treba avto zrihtat pa? Sej bi ga ?e zrihtal, sam ne najdejo onega s ?tirimi rori... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
lonck Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 V petek sem imel novo CX7 za 2 uri na testni vo?nji. V podrobnosti sicer ni bilo ?asa vse preveriti, ampak kogar kaj zanima naj kar povpra?a. druga?e se pa kar pozna turbo luknja pod 2000rpm, board computer je ( v primerjavi z novo M6) ?e malo bolj zakompliciran, pa ?e gumbov na volanu je ?e kar preve?. Nov zaslon?ek za BC ni usklajen s starim, ne po barvi, ne bo funkcionalnosti, tako da je kar malo konfuzno. Je pa dobra stvar kamera, ki se pri?ge pri vzvratni vo?nji. Sicer se jo mora? malo navaditi, ampak je kul. Testni avto ni imel park senzorjev (osnovna oprema), ki sem jih kar pogre?al, kljub park senzorjem. Zadek je pa res sme?en s samo enim auspuhom Citiraj
jures Napisano 26. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 V petek sem imel novo CX7 za 2 uri na testni vo?nji.V podrobnosti sicer ni bilo ?asa vse preveriti, ampak kogar kaj zanima naj kar povpra?a. druga?e se pa kar pozna turbo luknja pod 2000rpm, board computer je ( v primerjavi z novo M6) ?e malo bolj zakompliciran, pa ?e gumbov na volanu je ?e kar preve?.Nov zaslon?ek za BC ni usklajen s starim, ne po barvi, ne bo funkcionalnosti, tako da je kar malo konfuzno.Je pa dobra stvar kamera, ki se pri?ge pri vzvratni vo?nji. Sicer se jo mora? malo navaditi, ampak je kul. Testni avto ni imel park senzorjev (osnovna oprema), ki sem jih kar pogre?al, kljub park senzorjem. Zadek je pa res sme?en s samo enim auspuhom Sam ?e ma luknjo pod 2000rpm, pol ga je spet treba terat iz navora al kva??ja sam ta kamera (imel na 5ki) je uporabna samo kadar je avto ?ist...druga? je ekran tema Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lonck Napisano 27. oktober, 2009 Prijavi Napisano 27. oktober, 2009 Ja. turbo lukna se kar pozna, mor? kr na gas pritisnit, da sko?. saj ko zagrabi turbina pol dobr vle?e.Je pa zanimivo, da pri novi 6 dizel nisem opazil tak?ne luknje in je bolj zvezno vleklo. Je pa ?e ena malenkost, ki pa zna biti prav zoprna v soncu.Obrobi ventilacije na armaturni plo??i na skrajno levi in desni strani sta prevle?eni s kromirano plastiko. Ko posije sonce na armaturko se ta kromirana plastika prav grdo ble??i v vzvratnem ogledalu in je kar nadle?no.Mogo?e koga niti ne moti, ampak zna biti kar nevarno v kak?nih situacijah Sam ?e ma luknjo pod 2000rpm, pol ga je spet treba terat iz navora al kva??ja sam ta kamera (imel na 5ki) je uporabna samo kadar je avto ?ist...druga? je ekran tema Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Tle je nekaj malega. Klik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Me I like.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 odli?na predstavitev... gledal sem do polovice pol pa obupal... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Sirius Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 odli?na predstavitev... gledal sem do polovice pol pa obupal... ?pela bi morala biti v morski opremi in prikazati bi morala tudi "prostorske" razse?nosti "spredaj" in "zadaj". Res je, da se taki avtomobili ne uporabljajo na tak na?in, vendar kljub temu bi bilo potrebno avtomobil "osvetliti" tudi iz tega stali??a za morebitne NNNP pogoje. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
David Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Hahaha meni je pa predstavitev dobra.... neki druga?nega kot ponavadi... Citiraj Feel free....
peterrojec Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Mal sem jo zapeljal in je BP. Sploh ne potegne slabo, razen pri prehitevanju na autocesti ( 130 km/h) je mal me?kala. ?ip tuning bo treba, pa bo. Poraba je bla samo 8,6 l Bencinar mi je ?ru 16,6. Ampak se mi zdi, da je precej racionalnej?a izbira kot bencinar, ?e posebej ker je ista cena. Notranjost je prijetnej?a, uredil so tud zgornji srednji ekran?ek, ki se prej ni videl ob mo?nem soncu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.