PeW Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 LP!?e dolgo ?asa sem razmi?ljal da bi dal narediti Mazda nalepke za na sprednjo ?ipo! in kon?no mi je uspelo Zahvala gre YavarYe X6V6-Bo?tjanu in seveda Uro?u Klop?i?u-Uklopkotu! nalepke mi je nredil Bo?tjan, dizajn pa je predlagal uro?! tko da s skupnimi mo?mi nam je uspelo Tko da sedaj je razpoznavna moja mazda 323f po nalepki Fanta ?e 1x hvala! no ?e nekaj slik kako sedaj zgleda Citiraj ZOOM-ZOOM
jures Napisano 28. september, 2009 Prijavi Napisano 28. september, 2009 Cool.... lep?e kot vinjeta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PeW Napisano 28. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2009 Cool....lep?e kot vinjeta haha:) ja vinjeta prou pokvari usje ukop:) Citiraj ZOOM-ZOOM
sdspecy Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 Ejga Ajvar, kaj pa une manj?e, ki bi ?le uzadi nad tablco na M6? Si ?e kej delu na tem? "Mazda-forum" al neki sli?nega Citiraj Lp, D
uklopko Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
PeW Napisano 29. september, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2009 ja uro? jst sm tud zadovoljn mogo?e u prihodnosti ?e kak?ne bolj?e nalepke kokr ma? ti na Mazdi 3 Citiraj ZOOM-ZOOM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.