jures Napisano 29. september, 2009 Prijavi Napisano 29. september, 2009 CX-9 sem nehal ?teti Pozor kolesarji (brez vinjete) Legenda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 lega kolesarja grem jz tut na AC v koper pa nazaj... pa me bo pomoj vseen zrukal glede na stanje cest... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 A ti tut koleasri?? Ja za CX-9 pa res ?koda, da se ne prodaja pri nas Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 A ti tut koleasri?? Ja za CX-9 pa res ?koda, da se ne prodaja pri nas jap... mam karbonsko orbeo cestaka.... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 to je pa ?e luksuz, js mam pa kr navadnga tracking. ?e prej sm pa z gorcem ogromno prekolesaru. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.