Strom Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Weee... Ma je tok fajn da mora bit velka slika! Citiraj
Boss Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Haha, ma ne no A si carismo prodal? Ups... sem ?ele zdele pogledal v male oglase... v glavnem pametna odlo?itev Citiraj
Z M A J Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Vidm d si ga dobr po?timu, edinole kolesa (pokrovi) ne pa?ejo na tak?en avto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strom Napisano 1. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Nisem mel kej dost za po?timat... radio sem vzel ven iz prej?nje, kej dost drugega pa niti ni pre?ivelo. Tale mazduh je pa fri?en... moram re?t da velik bolj ohranjen kot moj prej?nji xedos. Tako da sem zaenkrat kar navdu?en nad avtom, prej?nji lastnik je lepo skrbel za avto in je ?el zelo na roko glede papirne vojne in vsega povezanega s prepisom. ?al sem pa 17" feltne iz prej?njega ?e prodal... Citiraj
LabiGT Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 men so prav pokrovi carski in bi jih pustil...nekak pasejo v avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 men so prav pokrovi carski in bi jih pustil...nekak pasejo v avto Ne bi te rad u?alil, ampak zgledajo ćef.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Ne bi te rad u?alil, ampak zgledajo ćef.... nimas me kaj uzalt sej so original xedos pokrovi gor Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 nimas me kaj uzalt sej so original xedos pokrovi gor Saqm ?e vedno zgledajo .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strom Napisano 1. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Saqm ?e vedno zgledajo .... ?e dobr da gledam ve?ino ?asa avto odznotraj Kdaj kak?no pivo? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 ?e dobr da gledam ve?ino ?asa avto odznotraj Kdaj kak?no pivo? Nedelo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strom Napisano 1. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Nedelo ? ?e vedno betece tam nek okol pralnce? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 ?e vedno betece tam nek okol pralnce? AHA Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.