stepski volk Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Marsikateri nima tako velikega stanovanja... Bi mi pa prav pri?la za kak?en dalj?i dopust samo ne vem kako bi to zapel z mazdo Je pa lastnik te lepotice z Gorenjskega ime boste pa videli v petkovih Slovenskih novicah z datumom 2.10. 2009 Citiraj
Boss Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e? Citiraj
wiperboy Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e? kak?en kamion kaj nevidi? da je mazda zraven parkirana Citiraj gremo na?i.....
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 To je bajta in to celo dvoj?ek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Ja pa de nauste mislil da ne... Sem sre?al na morju enega ?vaba ki je vlekel kamp prikolico, res ne tolk veliko,?ist normalno., z mercedesom Sl .. Prav hecno je videt ;rde? roadster ,streha dol , zadaj pa se gunca tista gajba... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 V campu je bil predelan bus, ki je bo?no zadaj imel parkiranega Mini S Cooper.... Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e? Tole bi znala ?e CX7 vle?t ( v zakonskih mejah)moja prkolica je zadnja enoosna in ima 1500 NDM, CX7 gre do 2250kg NDM, ta prikolica pa milim da ima okoli 2000kg NDM....seveda rabi? izpit za nad 3,5T Se da pa ?vercat a ne Ajvar.... moja kombinacija je 1500+2250 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e? tole, FORD F-650: Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 o ja... tole bi pa kr pasal zraven te prikolce.... grrrrrr more poweeeer Citiraj
mazdaman Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 pol si pa lahko v prikolici lojtro vozi?, da lahko pride? v avto Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
adormi11 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e? Mazda BT-50 lahko vle?e 3500 kg.Moj foter je mel na prikolici nalo?enega VW hro??a, pa pri 170-ih km/h-ijh ni mel nobenega problema.Ta hro?? je menda na tej vo?nji prehitel ve? avtov, kot pa kdaj koli prej. Citiraj
LabiGT Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Ta hro?? je menda na tej vo?nji prehitel ve? avtov, kot pa kdaj koli prej. ahahah zmaga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
eye Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah a ni to mal prevelik vse skup Citiraj
Jest Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah a ni to mal prevelik vse skup Saj ni nic vecje, kot kaksen ?lepar, ki jih je na cestah polno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
David Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 Uuuu tak pickup Ford so pa moje mokre sanje..... Citiraj Feel free....
adormi11 Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 Nebi ga mel, ker je Ford Citiraj
Alex Napisano 6. oktober, 2009 Prijavi Napisano 6. oktober, 2009 Nebi ga mel, ker je Ford Meni je ?kifo-grd kot ameri?ki pick upi na sploh. Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2009 Prijavi Napisano 7. oktober, 2009 kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah a ni to mal prevelik vse skup No ja za na Miklo?i?evo res ni druga? pa ni panike, problem bi bil prej to na Slovensko morje postaviti, bi kljuka ?e na CRO gledala, zadnje lu?i pa v ITA.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 7. oktober, 2009 Prijavi Napisano 7. oktober, 2009 Nebi ga mel, ker je Ford yaooo... s kom pa misli? da Mazga sodeluje ? na F se za?ne, pa ni Ferrari Mazda BT-50 je npr. Ford Ranger No ja za na Miklo?i?evo res ni druga? pa ni panike, problem bi bil prej to na Slovensko morje postaviti, bi kljuka ?e na CRO gledala, zadnje lu?i pa v ITA.... hem... ja... in ma? mednarodni konflikt Citiraj LP KAALman
stepski volk Napisano 8. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2009 kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah a ni to mal prevelik vse skup ?e je tip spravil to prikolico v Gorje pri Bledu bi ?la kamorkoli po Sloveniji... tole, FORD F-650: Ta Ford bi pa res pasal zraven ;-) ;-) Citiraj
Gustav Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 Nebi ga mel, ker je Ford kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
adormi11 Napisano 9. oktober, 2009 Prijavi Napisano 9. oktober, 2009 kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka..... Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na. Citiraj
jures Napisano 10. oktober, 2009 Prijavi Napisano 10. oktober, 2009 Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na. Mazda in ford nimata istih ma?in!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ncop1 Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 haha tole prikolco kamper pa poznam, vsak dan se mimo vozim --> SPODNJE GORJE bdw, ful fletna mazdica <3 zmerm sm sanjov da bi jo imel, ?eprov je dost neuporabna haha Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.