Skoči na vsebino

To pa je camp prikolica

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Marsikateri nima tako velikega stanovanja... :(<_<:huh:

Bi mi pa prav pri?la za kak?en dalj?i dopust samo ne vem kako bi to zapel z mazdo :hohoho::hohoho::hohoho:

Je pa lastnik te lepotice z Gorenjskega ime boste pa videli v petkovih Slovenskih novicah z datumom 2.10. 2009

post-2443-1254682377_thumb.jpg

post-2443-1254682402_thumb.jpg

post-2443-1254682613_thumb.jpg

post-2443-1254682637_thumb.jpg

Napisano

To je bajta in to celo dvoj?ek. :D:D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja pa de nauste mislil da ne...

Sem sre?al na morju enega ?vaba ki je vlekel

kamp prikolico, res ne tolk veliko,?ist normalno.,

z mercedesom Sl ..

Prav hecno je videt ;rde? roadster ,streha dol , zadaj pa se gunca tista gajba... :D

14762217.jpg

Ex......... M6 136 diesel , l.02

Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08

Forever.. MX5 1.6 , l.99

Napisano

V campu je bil predelan bus, ki je bo?no zadaj imel parkiranega Mini S Cooper.... :bravo:

Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e?

Tole bi znala ?e CX7 vle?t ( v zakonskih mejah)

moja prkolica je zadnja enoosna in ima 1500 NDM, CX7 gre do 2250kg NDM, ta prikolica pa milim da ima okoli 2000kg NDM....seveda rabi? izpit za nad 3,5T

Se da pa ?vercat a ne Ajvar.... :blush: moja kombinacija je 1500+2250 :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

tole, FORD F-650:

Objavljena slika

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

o ja... tole bi pa kr pasal zraven te prikolce.... grrrrrr more poweeeer :hohoho:

33112_1.png

Napisano

pol si pa lahko v prikolici lojtro vozi?, da lahko pride? v avto

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mazda BT-50 lahko vle?e 3500 kg.

Moj foter je mel na prikolici nalo?enega VW hro??a, pa pri 170-ih km/h-ijh ni mel nobenega problema.

Ta hro?? je menda na tej vo?nji prehitel ve? avtov, kot pa kdaj koli prej.

Napisano

Ta hro?? je menda na tej vo?nji prehitel ve? avtov, kot pa kdaj koli prej.

ahahah zmaga :D

:hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah :huh: a ni to mal prevelik vse skup :unsure:

Saj ni nic vecje, kot kaksen ?lepar, ki jih je na cestah polno :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah :huh: a ni to mal prevelik vse skup :unsure:

No ja za na Miklo?i?evo res ni druga? pa ni panike, problem bi bil prej to na Slovensko morje postaviti, bi kljuka ?e na CRO gledala, zadnje lu?i pa v ITA.... :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Nebi ga mel, ker je Ford

yaooo... s kom pa misli? da Mazga sodeluje ? na F se za?ne, pa ni Ferrari :)

Mazda BT-50 je npr. Ford Ranger ;)

No ja za na Miklo?i?evo res ni druga? pa ni panike, problem bi bil prej to na Slovensko morje postaviti, bi kljuka ?e na CRO gledala, zadnje lu?i pa v ITA.... :bravo:

hem... ja... in ma? mednarodni konflikt :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?e je tip spravil to prikolico v Gorje pri Bledu bi ?la kamorkoli po Sloveniji...

tole, FORD F-650:

Objavljena slika

Ta Ford bi pa res pasal zraven ;-) ;-)

Napisano

Nebi ga mel, ker je Ford

kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka.....

Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na.
Napisano

Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na.

Mazda in ford nimata istih ma?in!!

• 2 leti kasneje...
Napisano

haha tole prikolco kamper pa poznam, vsak dan se mimo vozim --> :jupiii: SPODNJE GORJE :)

bdw, ful fletna mazdica <3 zmerm sm sanjov da bi jo imel, ?eprov je dost neuporabna haha

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.