uroš76 Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 kaj bi to lahko bilo gorita rumeni lu?ki za motor in spodrsavanje koles. PAZI pa ni EGR ventil ker je ?e blindiran in resetiran. da vidim va?a mi?lenja. Citiraj
Boss Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 kaj bi to lahko bilogorita rumeni lu?ki za motor in spodrsavanje koles.PAZI pa ni EGR ventil ker je ?e blindiran in resetiran.da vidim va?a mi?lenja. 4x ugasni in pri?gi motor pa mi povej, ?e ?e kaj gori? Druga? bi pa rekel, da si imel izklopljen akomulator pa se je zmedla nastavitev za kot volana in ima avto ob?utek, da kolesa spodrsavajo. Citiraj
uroš76 Napisano 4. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 4x ugasni in pri?gi motor pa mi povej, ?e ?e kaj gori? Druga? bi pa rekel, da si imel izklopljen akomulator pa se je zmedla nastavitev za kot volana in ima avto ob?utek, da kolesa spodrsavajo. res spraznil se mi je akumulator, in kako popravi? to nastavitev za kot sam lu?ki sta se mi pa ?e prej pri?gali Citiraj
Boss Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 ?e se ne motim je treba kot volana nastaviti tako,da v?ge? avto nato cca 5x-6x obrne? volan v skrajno levo in nato v skrajno desno stran. Citiraj
SpEkTr Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Meni so zadnji? na servisu dejali, da se ti dve lu?ki pojavita tudi takrat, ko je kvaliteta olja v motorju slaba. Go figure. Pomoje je na n razlogov za to... A ti lu?ki se da 'zbrisat' ?e odklopi? kleme z akumulatorja? Citiraj
uroš76 Napisano 4. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 Meni so zadnji? na servisu dejali, da se ti dve lu?ki pojavita tudi takrat, ko je kvaliteta olja v motorju slaba. Go figure. Pomoje je na n razlogov za to... A ti lu?ki se da 'zbrisat' ?e odklopi? kleme z akumulatorja? se izklopijo ,pa se tud ?ez ?as ponovno priklopijo Meni so zadnji? na servisu dejali, da se ti dve lu?ki pojavita tudi takrat, ko je kvaliteta olja v motorju slaba. Go figure. Pomoje je na n razlogov za to... A ti lu?ki se da 'zbrisat' ?e odklopi? kleme z akumulatorja? aja olje ki je notri nima 500 km. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Model ?e vem kje iskati napako, smo ?e preverim ?e sem na pravi sledi, pa na to niti pomislil nisem vi pa tudi ne, nima veze ne z volanom in ne za akumulatorjem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Jaz sem imel simptome zaradi navitja volana - ampak pazi samo TCS lu?ko, brez engine lu?ke. Pri tebi gre za mehaniko mogo?e celo problem vakuma - Intake Air Sensor ?? Ajvar bo ziher vedel a ta problem je ze bil na 626kah z vakumom oz srkanjem zraka P.S. Se je kaj snemalo (cevi pa to) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uroš76 Napisano 5. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Model ?e vem kje iskati napako, smo ?e preverim ?e sem na pravi sledi, pa na to niti pomislil nisem vi pa tudi ne, nima veze ne z volanom in ne za akumulatorjem. dejmo dejmo ajver jest navijam zate. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.