Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Tudi jaz bi se prej za 6ko kot 5ko - pa? nisem fen "enoprostorcev", medtem ko 6ka mi je eden lep?ih avtov svojga razreda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 V vsakem primeru ti ne bo ?al. Je pa res, da 6-ka je za eno 4 ?lansko dru?ino v vseh pogledih dovolj in ?e obilo ?portnosti dobi? zraven. Citiraj
jures Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 No ja jaz sem imel 5ko prej, res da GTA s ?portnim podvozjem, in lahko povem kot voznik CX7 sedaj da se 5ka ne vozi kot enoprostorc ampak kot ?porten avto. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
funy Napisano 6. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2009 Pozdravljeni Ponovno se javljam ampak sedaj,kot ponosni lastnik nove mazde 6 SPC 20i TE PLUS karavan. Pa lep pozrav vsem in hvala za nasvete. Citiraj
Deeyan Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 dej ?e kake fotke, druga? pa ?imve? varni km-jev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Robert Napisano 30. maj, 2019 Prijavi Napisano 30. maj, 2019 Sem uporabil kar to temo in sicer me zanima kako ste kaj zadovoljni tisti, ki ste kupili novo Mazdo pri Interclassu v Ljubljani - ali se da dobiti kaj "bonbon?kov" brezpla?no (kovinska barva ali alu feltne) pri nakupu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.