Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Če si številko prenesel na Telekom, ti je ne more A1 izklopiti... Kar lahko naredijo, je izvršba za neplačane račune ... In če si prekinil razmerje na A1, lahko zahtevajo samo plačilo pogodbene kazni... ne pa da ti izstavijo račune za kompletno storitev... Koliko je pogodbena kazen, je ponavadi navedeno v naročniški pogodbi ...
-
Po mojem mnenju, morajo iti v izterjavo ... na sodišče in potem na dopise sodišč ne smeš biti pasiven, ker bo sicer dolg šel avtomatsko v izvršbo ... tako nekako pravi tudi Copilot null
-
Dobil sem poloznico, da moram poravnati vsako poloznico za vse nadaljne mesece, za katere sem imel vezavo. Poslal sem jim screenshot speedtesta in obrazlozil zadevo, ampak oni se vedno hocejo placane poloznice, jaz pa se vedno ne zelim placati. Kvecjemu so oni meni dolzni, saj sem bil brez signala po 12-14 ur na dan. V sluzbi in doma. Zanima me, ali mi lahko izklopijo stevilko, ceprav sem zdaj pri Telekomu? Ce ne placam poloznice. Oziroma kaksna kazen me lahko doleti? Stevilko sem sicer dobil na Telemachu ene 15 let nazaj.
-