YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 V?eraj sem letel v toti maribor in nazaj, pa sem ?e kr na letnjakih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 V?eraj sem letel v toti maribor in nazaj, pa sem ?e kr na letnjakih. Pa a te ni ni? neslo postrani pa drselo? Pa a si se sploh lahko ustavu, ker baje po 15.nov je smrtno nevarno, ?e nima? zimskih gum :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Pa a te ni ni? neslo postrani pa drselo? Pa a si se sploh lahko ustavu, ker baje po 15.nov je smrtno nevarno, ?e nima? zimskih gum :ne vem: Ne vem al ni blo potrebe al pa je vse ok tudi z letnajki po 15.novembru ? Presko?ite naslednje ?e ste kolega od lojza. Nisem bil po?asen, niti normalen,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 V?eraj sem letel v toti maribor in nazaj, pa sem ?e kr na letnjakih. Jaz tudi, v hrib gre bolj? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 V petek sem kon?no v snegu lahko sprobal zimake Continental TS 830 in sem bil kar rahlo razo?aran glede na to, da so zmagovalke leto?njih testov zimskih gum. To da veselo ?vi?gajo pri hitrosti 100km/h in ve?, ?e je cestna vla?na sem se sicer ?e navadil ampak, da se tako kaoti?no obna?ajo v snegu mi pa ni ?ist jasno. Ko 1x zdrsnejo oreng za?vica?, da avto obdr?i? na cesti pa se ni? nisem igral z ro?no. Z nobenimi drugimi gumami prej se mi to ni dogajalo v taki meri - lahko, da je pa krivo podvozje Golfa VI ampak kar malo dvomim. Hja, ni kej, oreng mirkat bo treba, ko bo sneg ni druge Citiraj
Alex Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 V petek sem kon?no v snegu lahko sprobal zimake Continental TS 830 in sem bil kar rahlo razo?aran glede na to, da so zmagovalke leto?njih testov zimskih gum. To da veselo ?vi?gajo pri hitrosti 100km/h in ve?, ?e je cestna vla?na sem se sicer ?e navadil ampak, da se tako kaoti?no obna?ajo v snegu mi pa ni ?ist jasno. Ko 1x zdrsnejo oreng za?vica?, da avto obdr?i? na cesti pa se ni? nisem igral z ro?no. Z nobenimi drugimi gumami prej se mi to ni dogajalo v taki meri - lahko, da je pa krivo podvozje Golfa VI ampak kar malo dvomim. Hja, ni kej, oreng mirkat bo treba, ko bo sneg ni druge Montirat bi jih moral na tvojo mazdo.Pol bi jih realno lahko ocenil glede na Dunlop,ki si jih imel prej.Pravim,da se po?vi?gam na razne teste bilo ?esa.Najbolj?e priporo?ilo je od kak?nega prijatelja,ki se na zadevo spozna in jo realno oceni in preizkusi.Ostalo je lari-fari- daj- cekin?ke-jaz tebi-bonbon?ke-press. Citiraj
qwerty Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 na petkici se vrtijo zdej Fulda Krystall Montero Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 na petkici se vrtijo zdej Fulda Krystall Montero Ne more? met nem?kih gum na japoncu !!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Mam jest finske bumbone....aja gume... V petek sem kon?no v sneguNam lahko zaupa? kje si ga na?el? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Mam jest finske bumbone....aja gume... Nam lahko zaupa? kje si ga na?el? Cesta na Kure??ek recimo, pol me je pa firbec matru sem ?el pa ?e na Krim Citiraj
Jest Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Ne more? met nem?kih gum na japoncu !!!!!!!!! Hmmm... Dunlop so pa kaksne? Skotske ce se ne motim V glavnem... pomoje so dalec od japanskih Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Ne more? met nem?kih gum na japoncu !!!!!!!!! Sej tudi mi nismo(?e) japonci,pa se vozimo v japoncih. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Sej tudi mi nismo(?e) japonci,pa se vozimo v japoncih. A ti se samo vozi? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 jst mam tele klebrce gor na mojmu ... toj umobol za vozt :S ... treba neki drugega umislt Citiraj
LabiGT Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 evo zadnji teden sem mel bolj konkretni zimski test (zasnezene in ledene ceste) in lahko recem, da se moje Good Year Ultra Grip 7+ ne obnesejo tok dobro kot Dunlop Wintersport 3D, boljse so edino pri zaviranju, vodljivost je slabsa... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
igorml Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Jst sem letos gor dal Vredestein snowtrac 3 in moram re?t, da se odli?no obnesejo. Pa imamo ?e kar lep ?as sneg na cesti. Lp Citiraj
Grega_ Napisano 29. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Hmmm... Dunlop so pa kaksne? Skotske ce se ne motim V glavnem... pomoje so dalec od japanskih Lej kaj pi?e na gume direkt za Dunlop: Dunlop Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki vi?jega cenovnega razreda. Labi, med bolj?imi za v sneg so mislim da bile letos Fulda. Ne vem, jest sem gledal nekako kombinacijo z mokrim cesti??em itd. Ker pa? snega je nekaj ampak bolj malo dni, bolj je kriza okoli ni? stopinj in mokro ?esti??e. Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Lej kaj pi?e na gume direkt za Dunlop: Dunlop Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki vi?jega cenovnega razreda. Labi, med bolj?imi za v sneg so mislim da bile letos Fulda. Ne vem, jest sem gledal nekako kombinacijo z mokrim cesti??em itd. Ker pa? snega je nekaj ampak bolj malo dni, bolj je kriza okoli ni? stopinj in mokro ?esti??e. Tudi sam imam Dunlop in moram re?t,da so res super gume.Nikoli te ne pustijo v snegu.Za po suhem so pa res tihe gume. Citiraj
theBill Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 A mi lahko nekdo pove, zakaj je tole dobr? :ne vem: Videl sem ?e kar ene par avtomobilov, ki imajo Eskimo S3 obute narobe, pa mi ni jasno, al jim je ?koda za vulkanizerja pa so tolk tumpasti, da spregledajo narisano smer rotacije na gumi, ali je to kak?en trik za recimo bolj?e obna?anje na snegu pri vo?nji v klanec? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
LabiGT Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 glede na ene teste, niti ni neka huda tragedija, ce so narobe obrnjene ampak je to vseen napaka vulkanizerjev (in lastnikov, da ne gledajo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Don Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 glede na ene teste, niti ni neka huda tragedija, ce so narobe obrnjeneampak je to vseen napaka vulkanizerjev (in lastnikov, da ne gledajo) Bravo, res ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
x-layer Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Mogo?e so pa to Sava Eskimo 3S Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 1. februar, 2010 Prijavi Napisano 1. februar, 2010 Ve?inoma se v rikverc fura !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.