jures Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Cel dan poslu?am na ?3 opozorila da priporo?ajo zimske gume takoj pod 8C, da so v alpskih dolinah ze moznosti poledice, ljudi svarijo da razmislijo ze o opremi...itd. Kaj pa pri nas? Saj imamo zakon a ne.....15.11 Boste letos pohiteli? Jaz verjetno bom, ker nameravam preko hribov slu?beno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Mah, ?e zdavni smo na forumu ugotovli, da ne more? datumsko odredit kdaj je ?as za zimsko opremo, mislm smo res neka ?udna diktatorska provinca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Js ne vem, v sobot grem na vransko, naj pusti letne al dam raje zimake za gnjanje po poligonu, ?e bo treba jih peljal msabo in jih bom vmes zamenjal. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Js ne vem, v sobot grem na vransko, naj pusti letne al dam raje zimake za gnjanje po poligonu, ?e bo treba jih peljal msabo in jih bom vmes zamenjal. :ne vem: Ne pozab se bremz...s seboj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 tole z gumam je tako ! Al bo na datum zakona zima al bo ?e prej? ?e bo? slu?beno lazil ukol po hribih potem morda bi blo pametno met zimske ?e gor-seveda vse je pa od vremena in napovedi odvisno! Js ponavad zamenam ko je pa? zakon! morm pa re?t da tele gume sport max dobr dr?ijo pri 5°c Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 13. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 tole z gumam je tako !Al bo na datum zakona zima al bo ?e prej? ?e bo? slu?beno lazil ukol po hribih potem morda bi blo pametno met zimske ?e gor-seveda vse je pa od vremena in napovedi odvisno!Js ponavad zamenam ko je pa? zakon! morm pa re?t da tele gume sport max dobr dr?ijo pri 5°c Moja pot je zelo raznolika, avtocesta mimo Genove pa potem v hribe na 1800 - pri Grenoblu pod Mont Blancom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 potem je pomoje res bol met zimake ?e posebej ?e so temp. tam do 15. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Ne pozab se bremz...s seboj U jebenti sej res zimaki + zimske bremze. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 potem je pomoje res bol met zimake ?e posebej ?e so temp. tam do 15. oh ja in svizec zavije ?okolado v folijo ... sicer pa vsak odgovarja zase samo, da ne bo pol jok Citiraj
uklopko Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 vedel sem da se bo? oglasil s svizcem zato pa sem omenil 15 stopin temparaturo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 13. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Ne bo panike...http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealoca...forecast:tenday p.s. tle mamo laboratorij - tehni?ni center....lep kraj a u bozji majki, se avion je samo do Lyona s 3mi postanki (120km stran) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ice Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 danes ko sem se vracal iz dusseldorfa je bilo okrog 15. ure na severni strani tauren tunla (cca 1400m nmv) priblizno 4 cm snega plugi so ze kar pridno delali Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
jures Napisano 14. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Klinac jaz sem se odlo?u da grem jutri menjat, cel teden bo zjutraj minus, po nekaterih napovedih v petek celo sneg.... Bom vsaj brez guzve... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Activa Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Js ne vem, v sobot grem na vransko, naj pusti letne al dam raje zimake za gnjanje po poligonu, ?e bo treba jih peljal msabo in jih bom vmes zamenjal. :ne vem: Bolje se bo? nau?il lovit avto z letnimi gumami. Zimskih je ?e ?koda za poligon. Citiraj
crnamazda Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Klinac jaz sem se odlo?u da grem jutri menjat, cel teden bo zjutraj minus, po nekaterih napovedih v petek celo sneg....Bom vsaj brez guzve... Pametno Poldi! Sedajle je -4 pri nas in cesta je bila cist diamantna....jaz grem danes menjat Js ne vem, v sobot grem na vransko, naj pusti letne al dam raje zimake za gnjanje po poligonu, ?e bo treba jih peljal msabo in jih bom vmes zamenjal. :ne vem: Dej na pm mobi, sm 3min stran doma....drugac pa skornje s seboj vzam v siboto... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Bolje se bo? nau?il lovit avto z letnimi gumami. Zimskih je ?e ?koda za poligon. ?e bi ?lovek gledal ?esa vsega je ?koda tud ?ivel ne bi, tako da gume so za 2-3 sezone pol pa kanta, pa men tako al tako ne zadri?ijo ve? , tako da tolk ko bi jih zje... na poligonu mi to sktraj?a za manj kot 1 mesec .Je pa druga resnica da jih nimam ?asa zamenjat, too much other work to do. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Ja men je vedno bolje z zimskimi, moram re? da se kljub ob?asnemu 4x4 pozna, predvsem zjutraj v voznji navzdol v ovinke (mimo medvo?ke elektrarne ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Ja men je vedno bolje z zimskimi, moram re? da se kljub ob?asnemu 4x4 pozna, predvsem zjutraj v voznji navzdol v ovinke (mimo medvo?ke elektrarne ) Model je v soboto en bil s tako CX-7 kot je tvoja na vranskem in se je malo rotiral po polgonu. Bla pa je ena punca skliotom in novimi zimaki in verjem ustavla se je kot na suhem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Model je v soboto en bil s tako CX-7 kot je tvoja na vranskem in se je malo rotiral po polgonu. Bla pa je ena punca skliotom in novimi zimaki in verjem ustavla se je kot na suhem. sej je blo suho a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 sej je blo suho a ne? Ne povr?ine so premazane z neko snovjo na katero pr?ijo vodo da dobimo simulacijo ledene povr?ine, in verjem mi da je gladko kot pri norcih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Ne povr?ine so premazane z neko snovjo na katero pr?ijo vodo da dobimo simulacijo ledene povr?ine, in verjem mi da je gladko kot pri norcih. Potem takem + za zimske gume ..... Ej a si vidu mejl zamudu sem MPSko pi**a loh bi jo mel za en dan..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Ne povr?ine so premazane z neko snovjo na katero pr?ijo vodo da dobimo simulacijo ledene povr?ine, in verjem mi da je gladko kot pri norcih. Res je gladko, k pr norcih ... Sploh, ce je se mal snega zraven... ... Jaz sem bil lani proti koncu decembra, ko je se mal snega zapadlo cez noc Filmcki in fotke >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...57611905334623/ Takle je bil avto po prvi rundi (pred kosilom ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
crnamazda Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Model je v soboto en bil s tako CX-7 kot je tvoja na vranskem in se je malo rotiral po polgonu. Bla pa je ena punca skliotom in novimi zimaki in verjem ustavla se je kot na suhem. Sorri sem mogu grablat po britofu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.