SpEkTr Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Je ?e kdo imel podoben problem s ?kripanjem voznikovega sede?a? Ko se naslonim nazaj s hrbtom se oglasi en ?ri?ek, ki mi gre na ?ifce...Zvok izvira tam nekje na levi strani, kjer je tudi ro?ka za nastavitev ledvene opore. A je to ?e kdo kdaj podiral, oz. a se sploh da kaj namazati? Citiraj
cRaZY Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Je ?e kdo imel podoben problem s ?kripanjem voznikovega sede?a? Ko se naslonim nazaj s hrbtom se oglasi en ?ri?ek, ki mi gre na ?ifce...Zvok izvira tam nekje na levi strani, kjer je tudi ro?ka za nastavitev ledvene opore. A je to ?e kdo kdaj podiral, oz. a se sploh da kaj namazati? Na stari M6 sem skripanje sedeza resil tako, da sem ga spustil cisto v poden - potem je nehal skripati. Citiraj
SpEkTr Napisano 14. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Aja? Pa ti je ?kripal sedalni del, al naslonjalo? Citiraj
Sirius Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 ?kripanje sede?a??? Vzrok je lahko ob?asna preobremenitev sede?a s skoraj dvojo te?o . Kolikor se spomnim sem v davnih ?asih, za devetimi gorami celo zlomil dva sede?a Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
SpEkTr Napisano 14. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Oh ve? kaj...v tem avtu ne ve? Je pa punto marsikej zdr?u, pa ni n? ?kripal hehehe Citiraj
David Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 ?kripanje sede?a???Vzrok je lahko ob?asna preobremenitev sede?a s skoraj dvojo te?o . Kolikor se spomnim sem v davnih ?asih, za devetimi gorami celo zlomil dva sede?a hahahahaha divak sirius... Citiraj Feel free....
a_sist Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Na stari M6 sem skripanje sedeza resil tako, da sem ga spustil cisto v poden - potem je nehal skripati. Meni je tudi sede? cvilil.. in ko sem sede? dvignil nekajkrat do konca gor in dol.. je prenehal cviliti. Hvala za nasvet! Citiraj
ducky Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Hm, pred enim mescom je tud meni za?el ?kripat v oring ovinkih tak da ?e dobr, da si obudil temo, zdaj sam moram probat, ?e bo to kaj pomagalo z dvigom in spustom sede?a Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.