Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me kje kupujete karoserijske dele za (hauba, blatniki, vezna, branik, lu?i, .....) za japonce kot so mx3, mx5, rx,. nx100, sx200, .... in ostale "eksote". Ker v evropi oz pri nas se bolj malo dobi za njih.

Je ?e kdo od kod kupoval od kod drugod po svetu to.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

jaz imam ve?ino karoserijskih delov na lagerju, tako da mi ?e ni bilo potrebno kaj kupovat. Edino pri hladilniku vode je malo kriza, original za mx-3 je dobrih 400?, ponaredki pa tam okol 300?, naro?il sem enega preko Ebaya pa niso tapravega poslal <_<

Pomoje je najbolj?a re?itev Ebay ali pa ?e jih kdo za dele prodaja.

Napisano

Mare, kok si se pa kej potrudu (kopijo mam v mislih) ker mo?no dvomim, da je za Mx3 trojno dra?ji kot za MX5! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mare, kok si se pa kej potrudu (kopijo mam v mislih) ker mo?no dvomim, da je za Mx3 trojno dra?ji kot za MX5! <_<

MX5 je veliko ve? kot pa mx3, toliko bi pri?la cena z davki in vsem, druga?e bi lahko tam za ene 280? dobil z kak?nim popustom (Nissens). Trenutno nimam volje in financ to rihtat, ?e pa najde? kak?nega za 100? se pa priporo?am :) samo ne kak?na ?ang?lang kitajska kopija. Pa to je ?e offtopic :)

Napisano

ko sem jaz menjaval je stal 40 jurjev... sepravi sedanjih cca 160 EUR... mogo?e je zdaj ?e 200 ...

hladilnik vode za MX-3 V6

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Kje pa?

MS... GMT

mislim da sem celo pisal na forumu to nekje

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;hl=hladilnik

cena 39.000 SIT -10% gotovinski popust

Avtotrgovina GMT Murska Sobota

Primerjalna cena (telefonski podatek) 248 eurov v FORSTINGERU (A)

u jebiga... 5 let je ?e od tega :)

post-11-1255772880_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Ja na nem?kem ebay ?e ima? sre?o najde? kaki del rabljen ampak je tam lahko stanje dela vpra?ljivo, nekaj ima mogo?e ameri?ki ampak je tam precej k ceni ?e po?tnina in carina pa davek. Je kdo naro?al od tam?

Napisano

Mah, pr naro?anju rabljenih zadev prek neta, je loh pomoje kr orng nateg (teoreti?no razmi?ljam, nimam izku?enj nikakr?nih)! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jas sem zaenkrat naro?al samo nove stvari in je bilo OK, no enkrat samo rabljenega Garmina pa je delal in tudi ?el dalje v prodajo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo. Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
    • Nisem vedel kam bi dal..vceraj na placu v Vipavi  
    • Sm kmet an s hribu doma... ... ...   Kako so si zdaj teli to zamislili?   Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih | 24ur.com WWW.24UR.COM Predstavniki Amnesty International Slovenije, romskih organizacij in Romov so na novinarski konferenci v Ribnici opozorili, da v Sloveniji petina romskih naselij še vedno nima pitne vode, čeprav je pravica do...   Komunala je Cigane lep čas pozivala, da si uredijo merilna mesta in priključke. Pa si jih niso. Torej so kradli, pa čeprav vodo. In ker je bilo komunali dovolj, so jih odrezali. In zdaj cela kampanija, da morajo priklopit nazaj. Mislim, če smo že na tem: saj v Sloveniji jih je še zelo veliko, ki bi radi brezplačno vodo.    In, mimo grede, če so že tako zagnani - tudi mi še nimamo priklopa na vodovod (zbiramo deževnico in jo filtriramo) in kanalizacijo, čeprav dobivamo položnico in jo moramo tudi plačevati. Če je torej to po ustavi zagotovljena pravica...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.