mazdaman Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Zanima me kje kupujete karoserijske dele za (hauba, blatniki, vezna, branik, lu?i, .....) za japonce kot so mx3, mx5, rx,. nx100, sx200, .... in ostale "eksote". Ker v evropi oz pri nas se bolj malo dobi za njih. Je ?e kdo od kod kupoval od kod drugod po svetu to. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 16. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Symon, in Ajvar in ostali ... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 jaz imam ve?ino karoserijskih delov na lagerju, tako da mi ?e ni bilo potrebno kaj kupovat. Edino pri hladilniku vode je malo kriza, original za mx-3 je dobrih 400?, ponaredki pa tam okol 300?, naro?il sem enega preko Ebaya pa niso tapravega poslal Pomoje je najbolj?a re?itev Ebay ali pa ?e jih kdo za dele prodaja. Citiraj
Z M A J Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Mare, kok si se pa kej potrudu (kopijo mam v mislih) ker mo?no dvomim, da je za Mx3 trojno dra?ji kot za MX5! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 Mare, kok si se pa kej potrudu (kopijo mam v mislih) ker mo?no dvomim, da je za Mx3 trojno dra?ji kot za MX5! MX5 je veliko ve? kot pa mx3, toliko bi pri?la cena z davki in vsem, druga?e bi lahko tam za ene 280? dobil z kak?nim popustom (Nissens). Trenutno nimam volje in financ to rihtat, ?e pa najde? kak?nega za 100? se pa priporo?am samo ne kak?na ?ang?lang kitajska kopija. Pa to je ?e offtopic Citiraj
KAALman Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 ko sem jaz menjaval je stal 40 jurjev... sepravi sedanjih cca 160 EUR... mogo?e je zdaj ?e 200 ... hladilnik vode za MX-3 V6 Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 ko sem jaz menjaval je stal 40 jurjev... sepravi sedanjih cca 160 EUR... mogo?e je zdaj ?e 200 ... hladilnik vode za MX-3 V6 Kje pa? Citiraj
KAALman Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 Kje pa? MS... GMT mislim da sem celo pisal na forumu to nekjehttp://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;hl=hladilnik cena 39.000 SIT -10% gotovinski popust Avtotrgovina GMT Murska Sobota Primerjalna cena (telefonski podatek) 248 eurov v FORSTINGERU (A) u jebiga... 5 let je ?e od tega Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 17. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 Ja na nem?kem ebay ?e ima? sre?o najde? kaki del rabljen ampak je tam lahko stanje dela vpra?ljivo, nekaj ima mogo?e ameri?ki ampak je tam precej k ceni ?e po?tnina in carina pa davek. Je kdo naro?al od tam? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 Mah, pr naro?anju rabljenih zadev prek neta, je loh pomoje kr orng nateg (teoreti?no razmi?ljam, nimam izku?enj nikakr?nih)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 18. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Jas sem zaenkrat naro?al samo nove stvari in je bilo OK, no enkrat samo rabljenega Garmina pa je delal in tudi ?el dalje v prodajo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.