jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Bajta je fertik, ampak nimamo ve? volje to spucat, okna, prah.... A pozna kdo kako poceni pomo?, vsaj za kopalnice in ?ipe? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Fate so od 30-50? na uro. Pa ti ga o?istijo tako, da se sveti . Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 15. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 ti ze ves.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
icewoman12 Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 kje in koliko pla?a?? Citiraj Icewoman is here!
Sirius Napisano 17. oktober, 2009 Prijavi Napisano 17. oktober, 2009 kje in koliko pla?a?? Brez zamere , ali si vpra?ala Juresa, ali mene Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 18. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Medvode - recmo 5?/uro? gre se za zimski vrt, kjer je sama ?ipa bemu mast Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
icewoman12 Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 ujej, predale?...mati druga? to v nulo spravi Citiraj Icewoman is here!
jures Napisano 19. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 ujej, predale?...mati druga? to v nulo spravi A mazda jo ne more prpelat? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
icewoman12 Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 A mazda jo ne more prpelat? tvoja al moja?? Citiraj Icewoman is here!
jures Napisano 23. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 tvoja al moja?? ta?as se je moja (ne mazda) ze spravla pucat.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mamica Napisano 18. november, 2019 Prijavi Napisano 18. november, 2019 Jaz moram pa? sama ?istiti in pri petih otrocih je tega ?i??enja pa? malo ve?. Zato pa? premi?ljujem o novem sesalcu. Mo? navija za industrijski sesalec, jaz pa pa? navijam za navaden hi?ni sesalec. Pa me pa? zanima, ?e je pa? kdo na forumu, ki se na te stvari pa? bolje spozna pa da bi mi pa? dal kak?en nasvet? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
LabiGT Napisano 18. november, 2019 Prijavi Napisano 18. november, 2019 8 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 18. november, 2019 Prijavi Napisano 18. november, 2019 Moj predlog, mo? naj pa? kup svojga industrijskega, ti pa pa? gospodinjskega. Tako bosta pa? oba zdovoljna, pa ?e tekmujeta lahko kdo bo pa? hitrej?i pri pospravljanju. Citiraj
x-layer Napisano 18. november, 2019 Prijavi Napisano 18. november, 2019 Jaz priporo?am Vorwerk-a, rabljenega seveda, ker cene novih so previsoke. Jaz sem vzel za nas enega na Bolhi. Cena je bila okrog 250?, imel pa je cel kup razli?nih priklju?kov zraven. Dela ?e 5 let brez te?av. Vre?ke sem pa nabavil na ebay-u... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Mraušk Mčk Napisano 19. november, 2019 Prijavi Napisano 19. november, 2019 Moj predlog, mo? naj pa? kup svojga industrijskega, ti pa pa? gospodinjskega. Tako bosta pa? oba zdovoljna, pa ?e tekmujeta lahko kdo bo pa? hitrej?i pri pospravljanju.Pa?, ne more? imeti vsega v enem. Industrijski je pa? bolj uporaben v gara?i/delavnici, hi?ni v stanovanju imamo enega starega elektroluxa. Jaz pa? nisem hotel dati veliko denarja in sem pa? v Lidlu kupil "industrijskega" ki res dobro sesa, neprimerno bolje kot "hi?ni" - je pa? ve?ja sesalna mo? ((sesalna mo? ni ista stvar kot mo? motorja) (vi?ja sesalna mo? industrijskega je posledica velikega ?akla in posledi?no mnogo ve?jega pretoka v primerjavi z vre?kico v hi?nem sesalcu). Enkrat na nekaj let, ko pa? sesamo paj?evine po hodnikih in stopni??ih, "industrijski" to opravi bolje. Pa? pa je "industrijski" bolj neroden za vsakodnevno uporabo v stanovanju. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Baho Napisano 19. november, 2019 Prijavi Napisano 19. november, 2019 Jaz moram pa? sama ?istiti in pri petih otrocih je tega ?i??enja pa? malo ve?. Zato pa? premi?ljujem o novem sesalcu. Mo? navija za industrijski sesalec, jaz pa pa? navijam za navaden hi?ni sesalec. Pa me pa? zanima, ?e je pa? kdo na forumu, ki se na te stvari pa? bolje spozna pa da bi mi pa? dal kak?en nasvet?Tvoj hi?ni sesalec ima bolj?e lastnosti kot mo?ev industrijski. Kirher ima tudi profi (siv) program s ?e bolj?imi lastnostmi v kompaktni izvedbi.Za sesalno poezijo ... sicer bolj ?torasto za stanovanje pa kak?en Starmix z 280 podtlaka. Sam zgubim ?ivce ?e moram z navadnim iti preko stanovanja, uporabljam starega industrijskega sicer, katerega si pa vsake toliko kdo sposodi. Citiraj
SpEkTr Napisano 19. november, 2019 Prijavi Napisano 19. november, 2019 Hyla vodi sesalec.Ga mam, superca Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citiraj
iceman22 Napisano 19. november, 2019 Prijavi Napisano 19. november, 2019 Hyli sem pa trenuntno dal lokal v najemo tukaj v kranju, tako da imate moznost direktnega nakupa v trgovini Citiraj www.trziskisladoled.si
Mraušk Mčk Napisano 19. november, 2019 Prijavi Napisano 19. november, 2019 Od Kirherja ne kupim prav nobene stvari ve?. Je vse en jajc. Sesalec je ?el rakom ?vi?gat par mesecev po izteku garancije in se ga ni spla?alo popravit, pri ?trajfiksu (ki ni bil poceni) pa kar nekaj servisnih posegov v ?asu garancije in tudi potem. ?e sam nebi zrihtal bi bil ?e v kanti. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 Jaz imam ?e 4 leta Roombo 880. Sicer ni lig poceni fata (v akciji je takrat bila neki pod 600?), ma mi ni ?al.Dela pa skoraj vsak dan in nabere nevem od kje toliko praha in drobtinic..... Citiraj
mazdaman Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 Pa so toti roboti primerni, ?e ima? pesa noter? Ali se ne nabere preve? dlak in se takoj zama?i? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
AmpeR Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 Ne vem, ker mi nimamo dlakarjev. Ima pa moj sosed enak robot 880 in dva psa. Pa pravi, da je super. Mora? pa po vsaki uporabi sprazniti posodico.Novej?i roboti pa si sami ?istijo posodo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 V na?i kuhinji je na tleh 28 nog (brez nog osebkov) Tam ima Irobot te?ave ker ?e ne zna sam prestavljat stolov. Za vse ostale prostore je super, ?e kak?no nogavico najde pod posteljo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 20. november, 2019 Prijavi Napisano 20. november, 2019 Stoli so problem in tam izgubi baterija kar neki mo?i. Mi imamo (8stolov) 32 nog ;-)Pa kak?ni kabl?ki od raznih gsm polnilcev in vezalke,... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.