Poceni Fate, rabim čiščenje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tukaj se lahko še in še napihujemo, ampak nič ne spremeni vrstnega reda, ki je po mojem za tipičnega predstavnika kategorije približno tak: 1. električni ... 3. turbo dizel ... 5. turbo bencinar .... 7. Mazdin X motor 8. bencinski atmosferc 9. zapravljivček
-
Ampak vseeno, jaz pa razumem @Alex in to za to, ker razliko v pogonih najbolj opaziš, če veliko furaš oba izmenično. Recimo pri meni je bilo to s službenimi in mojim. Ko so bili vsi dizel je manj razlike, ko pa je kakšen od službenih bencinar. Zdajle čakamo na tisto EV kapelco in imamo začasno neko latrino v obliki Renaulta Capturja. Bencinar, kjer po dolgem času imam odpor se vsest v avto in nekam odpeljat.
-
Normalno da v barih, ker gre za osnovne naše enote (100.000 Pa oz 100.000 N/m2), ne pa ameriške PSI ...
-
V barih se da marsikatero napumpat, sploh tajskih. 🤣🤣
-
Vredna je denarja , ni pa vredna toliko, kot je postavljena cena za njih sedaj. V bistvu noben avto ni vreden toliko, za kolikor se trenutno prodaja. Vse cene so prenapihnjene. Če bi sedaj kupoval avto, bi ga zopet uvozil, rabljenega iz Nemčije (kakega dizla /hybrid). Dobijo še skoraj kivi za zelo ugodno ceno. Nisi mi pa odgovoril kako ti razlagaš folku, koliko imaš napumpane gume. 😊 Ali v barih ali v psi.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.