gustavo Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Pozdravljeni, danes sem kupil: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3053771&show=1avto je od gospe, prve lastnice. Je bil redno servsiran, ima ca 200k km, menjane amortizerje itd.no vglavnem, ima dve pomankljivosti: 1. airbag lu?ka rumena gori, desna rde?a pa utripa. S gospo sva bila na mazda servisu in nama je mehanik rekel da je to neka napaka r84. To je ugotovil ko je pre?tel kolikokrat je utripnila. Rekel je da se morava naro?it na servis pa da bodo pol lahko ugotovil kaj je narobe. Baje da je avto tolk star da ga ne morejo priklopit na ra?unalnik. 2. mehanizem za ?ipo v desnih vratih ne funkcionira. Pravi da je bila pri enemu mehaniku in da je baje neka plo??ica s kontakti za o?istit. Naj bi se gor volk nabral. ?ipa - plo??ica? Druga? je avto odli?no ohranjen svojim letom. Prosim ?e mi lahko kdo pove kaj je ta napaka r84. A je to kak senzor crknu ali pa kak?na ve?ja stvar bom pogledal po forumu ?e so kje manuali. ?e jih ima kdo mogo?e v e-obliki pa prosim na mail gregaklancar@gmail.com predlogi ve? kot dobrodo?li se sli?imo hvala v naprejgrega zmotil sem se v naslovu. problem so lu?ke za AIRBAG Se opravi?ujem Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.