bolle Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 pri m6 diesel mi je kazal domet-range 145 km. Avto sm parkiru na majhnem klan?ku, ni v?gal. Ko sm ga postavil naravnost je v?al za 10 sek. Skratka zma nkal mi je nafte. pred tem sem napolnu ga na full, ?e to kej pomen Citiraj
KAALman Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 pri m6 diesel mi je kazal domet-range 145 km. Avto sm parkiru na majhnem klan?ku, ni v?gal.Ko sm ga postavil naravnost je v?al za 10 sek. Skratka zma nkal mi je nafte. pred tem sem napolnu ga na full, ?e to kej pomen ni? novega... o tem se je ?e precej pisalo, ?al si ti spoznal to ?udo tehnike na malce neprijeten na?in meni vedno la?e npr. pri prikazu porabe za cca 0.4 do 0.7 litra ?e posebej se razlika pozna v hladnem vremenu, ko avto dodatno porablja nafto za Webasto gretje motorja zato vedno tankam glede na kazalec ali pa takoj ko je mo?no, ko se pri?ge lu?ka.. a lu?ke tebi ni pri?gal ? Citiraj LP KAALman
bolle Napisano 21. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ni? novega... o tem se je ?e precej pisalo, ?al si ti spoznal to ?udo tehnike na malce neprijeten na?in meni vedno la?e npr. pri prikazu porabe za cca 0.4 do 0.7 litra ?e posebej se razlika pozna v hladnem vremenu, ko avto dodatno porablja nafto za Webasto gretje motorja zato vedno tankam glede na kazalec ali pa takoj ko je mo?no, ko se pri?ge lu?ka.. a lu?ke tebi ni pri?gal ? k se je pr?gala sm naredu cca 40km.. Citiraj
krco22 Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 k se je pr?gala sm naredu cca 40km.. Men se zdi to kr mal cudn Ne me narobe razumet ker jaz mam tut m6 disel 2004 pa mi lucka gori po cel teden pa cagar ze cist na nuli pa mi se ni nafte zmankal! Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Men se zdi to kr mal cudn Ne me narobe razumet ker jaz mam tut m6 disel 2004 pa mi lucka gori po cel teden pa cagar ze cist na nuli pa mi se ni nafte zmankal! Parkiri na klancu pa probi pol v?gat ko bo pumpa v prazno zagrabila Ma raj ne to delat, ker je to nezdravo, da visokotla?na ostane brez goriva. Citiraj
krco22 Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Parkiri na klancu pa probi pol v?gat ko bo pumpa v prazno zagrabila Ma raj ne to delat, ker je to nezdravo, da visokotla?na ostane brez goriva. Ja vem sam enkrat je treba probat da ves do kje je meja za kako krizno situacijo kadar pride! Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Sej vem da ve?, ampak ?e ho?e? testirat mejo imej s sabo eno kantico z 10litri nafte. Jaz sem s prvo ?estko to "testiral" brez kantice in mi je pri dometu 111km (po BC-ju) avto na AC-ju crknil. Citiraj
Alex Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Se moram pohvalit,da sem verjetno en redkih,ki ?e ni izprobal te "izku?nje"-ostati ma"suhem". In to predvsem zato,ker nisem eksperimentiral, koliko je ?e do nule.Vedno tankam,ko se pri?ge ta rde?a. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Se moram pohvalit,da sem verjetno en redkih,ki ?e ni izprobal te "izku?nje"-ostati ma"suhem". In to predvsem zato,ker nisem eksperimentiral, koliko je ?e do nule.Vedno tankam,ko se pri?ge ta rde?a. ?koda. Ne pozna? adrenalinskih u?itkov pri ugibanju a bo ratal do naslednje ?rpalke ali ne. Enkrat s ?ihta s povsem praznim tankom mimo ?erpalke v Lahov?ah - upal sem na tankanje v Dom?alah - pa pri prehitevanju mal zacuka. Na avtobusni obrnem, pospe?im do stotke in ma?ina crkne. Ampak sem imel ?e vedno blizu 50km/h, ko sem se pripeljal do ?rpalke. Mnogokrat nisem bil tak?ne sre?e . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
goldhorn Napisano 22. oktober, 2009 Prijavi Napisano 22. oktober, 2009 Se moram pohvalit,da sem verjetno en redkih,ki ?e ni izprobal te "izku?nje"-ostati ma"suhem". In to predvsem zato,ker nisem eksperimentiral, koliko je ?e do nule.Vedno tankam,ko se pri?ge ta rde?a. Kak?na rde?a? Meni se pri?ge rumena. Citiraj
Alex Napisano 22. oktober, 2009 Prijavi Napisano 22. oktober, 2009 Kak?na rde?a? Meni se pri?ge rumena. He,he,rumena sem mislil ja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 ?e en + za bencinarje, nam poka?e da nam je dejansko ?e zmanjkalo benza, domet do pumpa je samo ?e ----, pa ?e kr pelje, v?asih se tudi lu?ka ?ele pol pri?ge. Js sem naredu po tem ko dejansko ni ve? kazalo dometa preko 100 kilometrov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 - za vse voznike, ki se zanasajo na BC in ne la lucko ali na kazalca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jernic Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Ja nevem ,no ... Ko je tastara 6ka pokazala domet -- je bilo v tanku ?eene 4-5 litrov ... Nisem nikol ostal brez... Res pa tudi nisem nikol probal ,kako je na klancu s tako praznim tankom.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.