LabiGT Napisano 27. marec, 2005 Prijavi Napisano 27. marec, 2005 Na tej strani so testirali chip pa box...mene je original rezultat najvec impresioniral...Mobisux Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 27. marec, 2005 Prijavi Napisano 27. marec, 2005 zanimivo branje... ?e ?param za dizla, sam ?e bodo ?le cene tak navzkri? potem... hmm... je pa LEPA tale rde?a mazga ! prva liga... sam feltne pametne ji manjkajo... Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 27. marec, 2005 Prijavi Napisano 27. marec, 2005 Dobra primerjava...in kot ponavadi pri turbodizlih malo ve? mo?i kot deklarirano...?e vedno pa je edini pravi ?ip tuning modificiranje ?ipa brez kakr?nihkoli tuning modulov. To, da je pa lepa ?estica,pa verjetno sploh ni potrebno posebej re?ti;glede feltn pa je Kaalman ?e pravilno ugotovil. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2005 Prijavi Napisano 27. marec, 2005 ?eprav so podatki ZELO impresivni, ?e vedno ostajam zvest bencinu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 27. marec, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2005 Sem mel isto mnenje o dizlih kot ti yavarye (se posebej ker sem vozil eden boljsih R6 motorjev) ampak sem spremenil mnenje o dizlih odkar mam M6....edino kar manjka je lep zvok pri pospesevanju... sej itak cez par let bomo vozili elektro avte Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Morem priznat da sem ostal prijetno presene?en nad deklarirano in realno mo?jo mazde......ZOOM ZOOM!!! Morem ?e mojega na valje peljat da vidmo kolko papirji la?ejo.....)) LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.