bolle Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 v?asih se mi zadnji par vrat zaklene z 1sekundnim zamikom, normalno pa se mi zakleneje naenkrat. Citiraj
3mazda Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 v?asih se mi zadnji par vrat zaklene z 1sekundnim zamikom, normalno pa se mi zakleneje naenkrat. Meni se je tudi to dogajalo. Pa sem eno son?no soboto vzel WD-40 in pre?prical vse luknjice v vratih. Nekaj dni so se zadnja vrata ?e zaklepale s zamikom, sedaj pa je ?e dva meseca mir. Verjetno je WD-40 prilezel do vseh gibljivih delov. Verjetno je bila kriva vlaga. Bom videl kako bo jutri, saj ?e dva dni de?uje in avto ni v gara?i. Citiraj
uklopko Napisano 9. november, 2009 Prijavi Napisano 9. november, 2009 jap res je fajn je namazat klu?avnico oz mehanizem zaklepa! Wd je kratkotrajna re?itev ker se pa? shlapi in odte?e! Je pa super ?e najprej z WD-jem potem par dni kasneje pa ?e z mastjo v sprayu(za ketno) aja pa ne pozabit na pante ko ?e podmazujete Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.