Boss Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/n...i-na-svetu.html Citiraj
Symon Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 In s ponosom lahko re?em, da je 100NX preve? redek, da bi ga snovalci te lestvice poznali. BTW, samo dva 100NX GTi sta bila iz strani Nissan Adria uvo?ena v Slovenijo. Citiraj
LabiGT Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 In s ponosom lahko re?em, da je 100NX preve? redek, da bi ga snovalci te lestvice poznali. BTW, samo dva 100NX GTi sta bila iz strani Nissan Adria uvo?ena v Slovenijo. itak, sej slovenci imajo kar dober okus za avte...tista 2 sta bla najrbz kaka avstrijca z zacasnim delo v slo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Un iz Jesenic je bil lastnik Nissan servisa (to je bil moj), belega iz Murske Sobote pa ne poznam in ne poznam njega usode. Citiraj
Boss Napisano 2. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2009 Un iz Jesenic je bil lastnik Nissan servisa (to je bil moj), belega iz Murske Sobote pa ne poznam in ne poznam njega usode. Kaj pa ta, ki je v Lj na Vi?u bliz vi?kega pokopali??a... rde?e barve? Citiraj
Symon Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Vsi ostali so 1.6. Oziroma vem sicer ?e za enega 2.0 ampak ta je bil uvo?en in je bil predelan le za drag race, s turbino ?ez 500 konjev + nitro. Citiraj
Don Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 In s ponosom lahko re?em, da je 100NX preve? redek, da bi ga snovalci te lestvice poznali. BTW, samo dva 100NX GTi sta bila iz strani Nissan Adria uvo?ena v Slovenijo. In BTW, tebi bo enkrat ?al da si ga prodal ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Na momente mi je. Potem se vsedem v RSa pa mine. No bom videl poleti ampak pomoje mi ne bo hudega. SX je druga zgodba, 250 konjev ni nekaj kar bi imel vsak in je poseben ob?utek, ko ti toliko konjev rit vr?e na po?rek obenem pa piska turbina... Upam samo, da bo kolega lepo skrbel zanj. Zaenkrat sem ?e njegov "boter" in mu svetujem, pomagam... ?e le ne bo pretiraval in ga kje razsul (baje je dovolj pameten, da ga niti ne upa na polno ti??ati ). Sicer pa ni re?eno, da ne bom ?e kdaj kaj bolj posebnega rihtal. Imam naprimer ?e enega asa za SXa v rokavu in bom mogo?e ?e kdaj kakega lahko uvozil. Konec koncev tudi RS ni najbolj obi?ajen Clio in poglej koliko so vredni lepo ohranjeni Clioti 16V dandanes, da enega Williamsa, ki se prodaja ne omenjam. Citiraj
Z M A J Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Hehe, sme?ni tile avti, no kaka 128ka je res estetsko ?udo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
icewoman12 Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Zmaga MULTIPLA! Citiraj Icewoman is here!
qwerty Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 delorean je pa moj sanjski avto ?e na steni ga mam porka drek ne pa da je najgr?i... kdo je to zbiral? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
enej_46 Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Zmaga MULTIPLA! hahah, no sicer jo imamo doma, ampak, avto je vseeno grd za popizdit je pa multiuporaben Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Boss Napisano 4. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2009 Je pa nekaj res... ?e gledamo skozi dana?nje o?i je marsikateri avto grd ko smrtni greh a takrat, ko je bil narejen je bila zgodba druga?na. Tud fiat 128 (oz. Z101) je bila v za?etku sedemdesetih verjetno prav lep avto. Je pa na seznamu tudi en moj biv?i avto (ni stoenka), ki se mi pred 20 leti sploh ni zdel tolk grd... hehe A kdo ugane kateri je to bil? Citiraj
enej_46 Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 citroen ami? mmm, jaz bi ga takoj imel! ?udno da spa?ka ni not mi je ful ?al da smo ga prodali :/ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
madmax Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Je pa na seznamu tudi en moj biv?i avto (ni stoenka), ki se mi pred 20 leti sploh ni zdel tolk grd... heheA kdo ugane kateri je to bil? Wartburg? Citiraj
Alex Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Je pa nekaj res... ?e gledamo skozi dana?nje o?i je marsikateri avto grd ko smrtni greh a takrat, ko je bil narejen je bila zgodba druga?na. Tud fiat 128 (oz. Z101) je bila v za?etku sedemdesetih verjetno prav lep avto. Je pa na seznamu tudi en moj biv?i avto (ni stoenka), ki se mi pred 20 leti sploh ni zdel tolk grd... heheA kdo ugane kateri je to bil? Sej 101-ka sploh ni grd avto.Spusti ga do podna,dej gor ?iroke gume,prebarvaj v ?rno in ima? cool avto.Jaz sem imel to-le da je bila cela sne?no bele barve. Citiraj
Symon Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 delorean je pa moj sanjski avto ?e na steni ga mam porka drek ne pa da je najgr?i... kdo je to zbiral? :ne vem: Samo res. Delorean je res nekaj posebnega. Pa kot zanimivost, uporabljal je francoski nacionalni V6 motor ( ?e je res, uporabljal ga je Renault, Peugeot, Citroen za name?ek pa ?e Volvo. Boss, saj si ?e enkrat povedal, da si imel Wartburga. Citiraj
Boss Napisano 4. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2009 Boss, saj si ?e enkrat povedal, da si imel Wartburga. hehe vem, sam preverjam ?e res berete pa ?e mate dober spomin Citiraj
Dolenc Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 Brez?asni Twingo pa ja ni grd... Ni lepotec, sam so pa zadel obliko ki se ne stara Pa enzota gor, mislem ta k je to sestavlu je bil konkretno nasekan prej?ni ve?er, ?e ne clo isti ve?er. Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober, 2017 Prijavi Napisano 14. oktober, 2017 Mogo?e je ta tema ?e potonila v naftalinu, ampak za tole jo je vredno obuditi... 1 Citiraj
Shrek Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Iz druge strani je lep?i...slastnej?i... :mi pijemoo: Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 zgleda k bi ga v minecraftu sestavu 3 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 15. oktober, 2017 Prijavi Napisano 15. oktober, 2017 Izredno aerodinami?na oblika, pomoje skoraj konkuren?en Opel Calibri Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.