PeW Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 LP! Jst mam en zlo mi?kn problem ki sploh ni problem vendar mene zelo moti! Ko v?gem avto mi za?ne zelo cvilit in po par sekundah se cviljenje vstavi! pa? voda pride na zunanje jermene in za?ne cvilit! spodnja plastika pod motorjem mi ne pokriva celega motorja zato voda ?prica v notranjost motorja! zdej pa me zanima kako bi ta problem odpravil! a se da dobit kako univerzalno plastika da bi pokril cel pod motorja?? LP rok Citiraj ZOOM-ZOOM
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 Zamenja? jermen in ga mogo?e malo bolj "nategne?", preve? ne sme biti ker potem crkne ?e kaj drugega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 kot yavar pravi premalo naspanan jermen zdaj ko pa voda pride vmes pa na zacetku zdrsi in zato cvili Citiraj MAZDA POWER
PeW Napisano 7. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2009 Zamenja? jermen in ga mogo?e malo bolj "nategne?", preve? ne sme biti ker potem crkne ?e kaj drugega. jermen pa je bil pred kratkim menjan tko da ostane edino ga ?e malo bolj na?ponat!! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 jermen pa je bil pred kratkim menjan tko da ostane edino ga ?e malo bolj na?ponat!! to?no to, drujg ni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 8. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2009 to?no to, drujg ni zdej sm pogruntu da ?e ?ponar ni bil menjan ker je sli?at kako klinasti jermen drsa! pa? ma luft!! jao in ta "kur?av Avto Rent! se opravi?ujm izrazi! Koliko stane ?ponar pri klinastm jermeni?? Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 zdej sm pogruntu da ?e ?ponar ni bil menjan ker je sli?at kako klinasti jermen drsa! pa? ma luft!! jao in ta "kur?av Avto Rent! se opravi?ujm izrazi! Koliko stane ?ponar pri klinastm jermeni?? poglej, ?e se bo "TUKI" kej najdl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 zdej sm pogruntu da ?e ?ponar ni bil menjan ker je sli?at kako klinasti jermen drsa! pa? ma luft!! jao in ta "kur?av Avto Rent! se opravi?ujm izrazi! Koliko stane ?ponar pri klinastm jermeni?? Stane tolk da le?aj zamenja? in si zmagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 Preden naredi? "oklepnika" poskusi s finto starih Mercedesovih in Volkswagnovih serviserjev. Dokler motor stoji, nama?i (klinasti) jermen z navadnim trdim milom. To zmeh?a gumo jermena in pove?a oprijem z jermenico. Sicer ne vem, ?e je to pri novih jermenih ?e aktualno, poskusiti pa ni greh. Gotovo je ceneje od kakr?nega koli oklepa, ki fino poka, ?e parkira? preblizu visokega robnika. Slavko Citiraj
jures Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Preden naredi? "oklepnika" poskusi s finto starih Mercedesovih in Volkswagnovih serviserjev. Dokler motor stoji, nama?i (klinasti) jermen z navadnim trdim milom. To zmeh?a gumo jermena in pove?a oprijem z jermenico. Sicer ne vem, ?e je to pri novih jermenih ?e aktualno, poskusiti pa ni greh. Gotovo je ceneje od kakr?nega koli oklepa, ki fino poka, ?e parkira? preblizu visokega robnika. Slavko Od kdaj meh?anje ve?a oprijem :ne vem: ?e tako ima losanga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Od kdaj meh?anje ve?a oprijem :ne vem: ?e tako ima losanga Ja mehkej?a guma pove?a trenje, saj to je logi?no ne? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
jures Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Ja mehkej?a guma pove?a trenje, saj to je logi?no ne? ne ravno.....mehkej?a se tudi raztegne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Ja kam pa se lahko jermen raztegne? Saj nama?e? samo tisto stran, ki sede v jermenico. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Ja kam pa se lahko jermen raztegne? Saj nama?e? samo tisto stran, ki sede v jermenico. Ma ne kapira? ti tega, jur?ek ni imel v mislih gume od jermena, ampak eno bolj za osebno rabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Ma ne kapira? ti tega, jur?ek ni imel v mislih gume od jermena, ampak eno bolj za osebno rabo. ta se ne maze od znotraj (razen tik preden se raztegne)...ma ne vem no to je tko kot da bi bremze z oljem dane cviljo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 ta se ne maze od znotraj (razen tik preden se raztegne)...ma ne vem no to je tko kot da bi bremze z oljem dane cviljo Nebi trdil tega, ?e sam nebi videl na lastne o?i da to deluje. Foter je mehanik in je v?asih, ko sem ?e mu jaz pomagal ?raufat starej?e avte (Yugo, Lada, ...), skoraj vedno namazal klinasti jermen z starim posu?enim milom. Predvsem preventivno, ker takrat so ti jermeni gnali kak?en altenator pa mogo?e ?e vodno pumpo, in so bili skoraj popolnoma neza??iteni. Potem pa je ob prvem de?ju kak voznik zapeljal v lu?o in je voda ?pricnila po jermenu, takrat pa je jermen za?el veselo cviliti. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
jures Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Nebi trdil tega, ?e sam nebi videl na lastne o?i da to deluje. Foter je mehanik in je v?asih, ko sem ?e mu jaz pomagal ?raufat starej?e avte (Yugo, Lada, ...), skoraj vedno namazal klinasti jermen z starim posu?enim milom. Predvsem preventivno, ker takrat so ti jermeni gnali kak?en altenator pa mogo?e ?e vodno pumpo, in so bili skoraj popolnoma neza??iteni. Potem pa je ob prvem de?ju kak voznik zapeljal v lu?o in je voda ?pricnila po jermenu, takrat pa je jermen za?el veselo cviliti. Sej verjamem, sam ni mi logi?no Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.