lesko Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 razmi?ljam o nakupu. kako mnenje pa izku?nje bi prosil. tenkujem Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
YavarYe X6V6 Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 razmi?ljam o nakupu. kako mnenje pa izku?nje bi prosil. tenkujem Mam dela bp. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 6. november, 2009 Prijavi Napisano 6. november, 2009 ni glih 100% ampak zadeva kar deluje,meni je ze nekaj maliga prisparal Citiraj MAZDA POWER
mtz1 Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 Sem ga imel, enega najbolj?ih modelov, izku?nje so slede?e: - veliko napa?nih alarmov (kljub temu, da povsod pi?e in je prodajalec zagotavljal, da temu ni tako), - samo enkrat (!) alarm, ko je dejansko tudi bil potreben. Le prepozno, ?e bi se zana?al le naj - na sre?o sem peljal z ustrezno hitrostjo, - potrebna je opti?na vidljivost, da kaj zazna (visoke frekvence, zato zelo premo?rtno elektromagnetno valovanje), - zaradi prej napisanega te bo vsak radar za ovinkom ujel prez te?av. Policisti te itak kasneje - varno? - ustavljajo, - stalno ga je potrebno spravljati/skrivati, saj no?e?, da ti ?ipo razbijejo in ga ukradejo, - ?e ga bo? nabavil, pazi v tujini - tam niso najbolj sre?ni, ?e ga vidijo in nemalo zara?unajo. Naj kdo od obiskovalcev foruma potrdi ali zanika, a glede na meni povedano ga v Italiji niti v predalu ne sme? imeti (?e se seveda spustijo v pregled), Na koncu sem ugotovil, da ga prakti?no ne potrebujem, saj preve? upo?tevam CPP. Moj nasvet: dovolj se pobijamo po cestah, sicer se strinjam, da je kar nekaj hitrostnih omejitev povsem neustreznih, a njihovo vsaj pribli?no upo?tevanje (do +10km/h ve?) bo prihranilo kak?no nev?e?nost, pa ?e radar detektorja ni potrebno nabavljati. Off topic: in pa po?asne?em, ki vozijo dale? pod max dovoljeno hitrostjo in se za njimi nabirajo kolone dopovedati, da to ni to, kar se od udele?encev v prometu pri?akuje! Citiraj
iceman22 Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 kolega je v italiji dobu kazen 1000 e zaradi radarja,sam ga je imel na sipi ni ga nc skrival..tako da ne vem ce se ga splaca imet.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 7. november, 2009 Prijavi Napisano 7. november, 2009 ?e policaji ugotovijo, da ma? radar detektor je kazen zlo visoka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
lesko Napisano 7. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2009 ?e policaji ugotovijo, da ma? radar detektor je kazen zlo visoka zakaj pa ?e je dovoljen?????wtf Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
BOBI Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 zakaj pa ?e je dovoljen?????wtf tako je trenutno se je pri nas dovoljen,se mi nihce ni nic rekel za njega,v avstriji pa ga ne smes met to vem Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 Pri nas so prepovedani jammerji (motilci), radar detektorji pa (?e) ne Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 Moj se NE vidi, vidi pa tisto kar se zahteva od njega in tudi ukrepa ?e je potrebno pol pa dolo?enim ni ni? jasno. Sistemi teh detektorjev so razli?ni, tako da moj ne spada v naobeno kategorijo od zgoraj napisani samo jamm pa ima, seveda je tdi cena temu primerna. PS.Najcenej?i radar detektor je garmin z nalo?enimi radar to?kami, ali pa vo?nja po omejitvah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 Pri nas so prepovedani jammerji (motilci), radar detektorji pa (?e) ne a tk je to, js sm pa mislu, da je oboje prepovedan Moj se NE vidi, vidi pa tisto kar se zahteva od njega in tudi ukrepa ?e je potrebno pol pa dolo?enim ni ni? jasno. Sistemi teh detektorjev so razli?ni, tako da moj ne spada v naobeno kategorijo od zgoraj napisani samo jamm pa ima, seveda je tdi cena temu primerna. PS.Najcenej?i radar detektor je garmin z nalo?enimi radar to?kami, ali pa vo?nja po omejitvah. jp, garmin je pa res zakon, sm ga kr na telefon vrgu, pa POI to?ke noter pa skos sam piska Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
theBill Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Si bom kar malo tole temo sposodu. Danes se ogla?uje na 24ur in ker nimam pojma o teh zadevah me zanima, a je tale re? za kej? http://www.natv.si/radar-detektor.html?utm..._campaign=24ur2 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Hazzard20 Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Si bom kar malo tole temo sposodu. Danes se ogla?uje na 24ur in ker nimam pojma o teh zadevah me zanima, a je tale re? za kej? http://www.natv.si/radar-detektor.html?utm..._campaign=24ur2 Isti radar mi je ati podaril za rojstni dan decembra. Zadeva deluje, ampak se je potrebno navadit nanj. Zaznava lepo ?tevilo frekvenc kar je na ?ase mote?e. Mene je re?il 5x in se tola?im s tem da je odpla?an ?e zdavnaj glede na kazni. Citiraj
BOJČ Napisano 12. marec, 2012 Prijavi Napisano 12. marec, 2012 Tudi jaz imam ta model. Dobro dela, za ta denar sploh. Je pa res, da ga zmoti vse ?ivo... Od modrih tabel na AC, do Petrolovih ?rpalk, do vrtnih vrat na daljinsko odpiranje... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Symon Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Mater ?e bo ?lo tako naprej bojo ?li radar detektorji za med. Zdaj bo kar nekaj novih stacionarnih radarjev v Dom?alah. Samo je pa res, da cenej?i modeli zaznajo vsak drek. Citiraj
batko Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Moj se NE vidi, vidi pa tisto kar se zahteva od njega in tudi ukrepa ?e je potrebno pol pa dolo?enim ni ni? jasno. Sistemi teh detektorjev so razli?ni, tako da moj ne spada v naobeno kategorijo od zgoraj napisani samo jamm pa ima, seveda je tdi cena temu primerna. PS.Najcenej?i radar detektor je garmin z nalo?enimi radar to?kami, ali pa vo?nja po omejitvah. Se strnjam s tabo, jaz imam tudi podobno zadevo in dela super...bistvo je da ga "drugi" ne vidijo, on pa vidi kar mora. Samo je pa? cena tudi temu prmerna Sem proval tudi cenej?e detektorje, ampak je za moje pojme vse skupaj neuporabno. Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Se strnjam s tabo, jaz imam tudi podobno zadevo in dela super...bistvo je da ga "drugi" ne vidijo, on pa vidi kar mora. Samo je pa? cena tudi temu prmerna Sem proval tudi cenej?e detektorje, ampak je za moje pojme vse skupaj neuporabno. Ima? LI ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
batko Napisano 14. marec, 2012 Prijavi Napisano 14. marec, 2012 Ima? LI ? Jaz imam targeta... Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.