urosand Napisano 9. november, 2009 Prijavi Napisano 9. november, 2009 Ali mogo?e kdo ve koliko stane nov ?tarter za mazdo 6, in koliko stane manjava na servisu. Lep pozdrav Uro? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2009 Prijavi Napisano 9. november, 2009 Ali mogo?e kdo ve koliko stane nov ?tarter za mazdo 6, in koliko stane manjava na servisu. Lep pozdrav Uro? Odvisno kaj je narobe, na?eloma se vse da popravit za normalen denar, ki pa je seveda veliko manj?i in bolj zanesljivo porabljen kot nakup starega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 9. november, 2009 Prijavi Napisano 9. november, 2009 povej te?ave kake ma?! Res je ve?ino se da zadeve popravit oz.obnovit tako kot je to yawarje reku! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
urosand Napisano 10. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2009 Pred kakim tednom mi je prvi? v treh letih ob v?igu zaverglalo v prazno, kot da ?tarter vrti ampak ne vrti zobnika od motorja. Sli?i se kot v?asi kak?ni stari avti ki ni htel v?gat pa smo rekli (NO PA JE ?EL ?TARTER). Torej ko zeverglam prvi? mi zaru?i, potem zaverglam ?e drugi? pa v?ge. V?asih pa se mizgodi da moram zaverglat dvakrat al pa trikrat ?ele nato v?ge. Lep pozdrav Uro?. Citiraj
BOBI Napisano 10. november, 2009 Prijavi Napisano 10. november, 2009 Pred kakim tednom mi je prvi? v treh letih ob v?igu zaverglalo v prazno, kot da ?tarter vrti ampak ne vrti zobnika od motorja. Sli?i se kot v?asi kak?ni stari avti ki ni htel v?gat pa smo rekli (NO PA JE ?EL ?TARTER).Torej ko zeverglam prvi? mi zaru?i, potem zaverglam ?e drugi? pa v?ge. V?asih pa se mizgodi da moram zaverglat dvakrat al pa trikrat ?ele nato v?ge. Lep pozdrav Uro?. avtomat na starteru je crkno Citiraj MAZDA POWER
lesko Napisano 10. november, 2009 Prijavi Napisano 10. november, 2009 avtomat na starteru je crkno 100%. pa ko ga bo? imel dol ?e krta?ke zamenjaj pa re?e spucej. 2 muhe na en mah :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
uklopko Napisano 10. november, 2009 Prijavi Napisano 10. november, 2009 lahko pa da je samo avtomat suh -dela na suho. po potrebi ?e podrejaj ali pobrusi kolektor,in po potrebi zamenjaja pu?e,vse skupaj nama?i in sestavi-in ekola ?tartar je obnovljen vlo?ek denarja je zanemarliv kot pa ?e kupi? novega!!! preverjeno!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2009 Prijavi Napisano 11. november, 2009 Vse so ti povedal, cena bo pa tolk ugodna da lahko poleg ?e gajbo pira spije? pa ti bo ?e ostal za par gajb. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
urosand Napisano 11. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2009 Hvala vsem ki ste mi pomagali. Vendar ker sem totalen laik, ali mi lahko ?e poveste z katere strani je ?tarter in kako naj la?je pridem do njega. ?e ima kdo kako sliko bi mu bil zelo hvale?en. Lep pozdrav Uro?. Citiraj
Gustav Napisano 11. november, 2009 Prijavi Napisano 11. november, 2009 Dej Yavarye ju za pol gajbe pa ti bo un zrihtu. D ne bo? ?e si ?e laik, popravil motor?ka od brisalcev Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.