PeW Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 no evo iz prve roke..aja pozabu sem ti pokazat osvetlitev, k sem vse navadne zarnice zamenjal z led diodam...maglenke pa si vrjetn ze vidu, mam tudi led notri.. in kak?ne ?arnice si dal v meglenke?? Citiraj ZOOM-ZOOM
iceman22 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 in kak?ne ?arnice si dal v meglenke?? dal sem h11 narejene iz led diod svetijo odlicno,predvsem pa v stilu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Marko_mx-3 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Kaj pa svetilnost? Se kaj bolj vidi ali slab?e? Citiraj
Boss Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 dal sem h11 narejene iz led diod svetijo odlicno,predvsem pa v stilu.. odli?no - mi je ?e v?e? Kje si pa to dobil in koliko novcev ho?ejo za te lu?ke? Citiraj
iceman22 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 mislim da sem dal okoli 12e..nisem pa ziher..kupu sem jih prek ebay..glede na to da je to led dioda je svetloba bolj razprsena in ni tok usmerjena kot pri navadnih zarnicah,ne svetijo tko kot maglenke ampak bolj je stajlis,pa itak ne rabim maglenke ker imam ksenon gor..meni je vsec ker sveti skoraj isto kot ksenon..uprobljam pa jih kot dnevne luci..pozicijske+maglenke.. Citiraj www.trziskisladoled.si
David Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Hm.. zanimivo... to bi pa tudi jaz mel... Je kdo za group buy? Citiraj Feel free....
Jest Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 danes jih videl v ?ivo, ?e ne ves da so gor jih ne opazis (crno na crnem...) Res je... zadeva se komaj opazi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Res je... zadeva se komaj opazi... To pa je vredu. Ni ?e?ko. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Hm.. zanimivo... to bi pa tudi jaz mel... Je kdo za group buy? Ne rabi? group buy - Kitajci po?iljajo brez po?tnine:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27205 Za parkirne ?arnice ?e vedno nisem na?el pametnih LED nadomestkov, vse kar sem dosedaj vtaknil v parabolo se je skuhalo zaradi vro?ine, ki jo oddaja ?arnica dolge lu?i. Se bom razjezil, pa sam kak?no re? ustvaril. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Ne rabi? group buy - Kitajci po?iljajo brez po?tnine:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27205 Za parkirne ?arnice ?e vedno nisem na?el pametnih LED nadomestkov, vse kar sem dosedaj vtaknil v parabolo se je skuhalo zaradi vro?ine, ki jo oddaja ?arnica dolge lu?i. Se bom razjezil, pa sam kak?no re? ustvaril. Jaz sem z vsemi temi ledicami tudi obupal. Ko mi crknejo ?e te,ki jih imam noter,ne bom imel nobenih parkirnih. Citiraj
Grega_ Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Zanimiva zadeva da bi se tole dalo v meglenke in jih potem uporablja? za dnevne lu?i. So mi pa 2 tedna nazaj pri?le meglenke zelo prav, kljub temu da imam xenon, namre? na avtocesti ?ez Razdrto in ko se pelje? ?ez tisti klanc proti primorskih je bila taaaaak?naaaa megla da joj, in to cel dan, tudi za nazaj. In xenon so res super, ampak kak?en meter-meter pa pol od avta je bolj slaba svetloba potem pa DAN, no meglenke so pa res pripomogle da se je bil ta neosvetljeni del res zelo dobro osvetljen, tako da sem lahko vse prehiteval ?eprav enkrat so me ?rte na cesti res malo zamedle in sem zmanj?al tja na 100 km/h ...tako da kot ka?e so res zelo uporabne v res ornk megli, druga?e jih je pa res bolje imeti kot dnevne lu?i oz. kaj ?e notri rukne? xenon ..to bi se pa res moralo noro dobro videti. Glede parkirk pa takole...meni ?isto normalno delajo, razen tistega problema ko sem moral ?i?ko popraviti...tako da ?e ene 4-5 mesecev delajo BP. Zavesice pa lepo pridejo, diskretno ...to so bile ?e pri remake M3 OK spredaj, se jih skoraj ni videlo. Citiraj
jures Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 dal sem h11 narejene iz led diod svetijo odlicno,predvsem pa v stilu.. Tud to videl v ?ivo - defakto lepo in uporabno ter vidno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 A nimata yavarye in Mare nekih dobrih parkirnih? Sicer pa : spelte se v temo o ledicah, tle govorimo o ?e?kih zavesicah Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Mraušk Mčk Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 A nimata yavarye in Mare nekih dobrih parkirnih? Sicer pa : spelte se v temo o ledicah, tle govorimo o ?e?kih zavesicah Pravzaprav o japonskih zavesicah, ki naj bi izgledale ?e?ko, pa se ?e opazijo ne. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.