Don Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Po mojem je ne poznate vsi. Da se vam malo raz?irijo obzorja. (men so se glihkar:P) http://www.carlustblog.com/2008/04/car-lust--toyot.html Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
qwerty Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 meni znan in lep avto?ek Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 tole pa ziher ni nobenga primerka u SLO, ?e Paseo je redek Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 Razn da je vozek "odprt na vse strani" mi ni ni? kej v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 tole pa ziher ni nobenga primerka u SLO, ?e Paseo je redek Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov... Citiraj
qwerty Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov... Clio V6 Sport un zlo zlo ZLO ?rok je v celju pri enem dilerju... sam brez tablc.... tko da pomoj naprodaj.... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Facelift? :ne vem: Uradno uvo?ena sta bila pri nas dva prefacelifta, oba ?e skantana (tricky handling ) in naj bi bil cel samo ?e ta srebrn, ki se trenutno prodaja in vozi v na?ih koncih. Prijatelj ga je peljal in je rekel, da je zakon ampak dokler te ne odnese. Potem ima? pa ogromne mo?nosti, da gre? v maline. Je pa ?irok kt pr norcih. V bistvu deluje ?ir?i kot dalj?i. Citiraj
Deeyan Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov... ma klinc pa Renault Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 ma klinc pa Renault Besede strokovnjaka. Citiraj
LabiGT Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Besede strokovnjaka. se pa uzalis takoj (dva mesca nazaj najbrz bi se tud sam smejal tej izjavi ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Saj sem ga pohvalil, nisem ni? kritiziral. Jaz itak nimam Renaulta ampak Renault Sport. To je tako kot bi nekoga z IS200 u?alili, da ima Toyoto. Citiraj
Don Napisano 16. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2009 Saj sem ga pohvalil, nisem ni? kritiziral. Jaz itak nimam Renaulta ampak Renault Sport. To je tako kot bi nekoga z IS200 u?alili, da ima Toyoto. Pa ?e res je! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Deeyan Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Besede strokovnjaka. pa menda mi ja nisi zameru? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.