Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Vse našteto velja tudi za kvazi EU električna vozila. Pa še nepopularno mnenje: tudi evropski proizvajalci vozil bodo propad(a)li. In to hitreje, kot si mislimo.   Če te to skrbi, pač kupi enega izmed top 5 Kitajcev, ta bo še dolgo na trgu.   Prej je en omenil MG4 - teh se je po EU prodalo verjetno več kot 100.000 - in boš dele zanj našel prej kot za butično Mazdo MX-30. Tudi oziroma sploh čez 10 let.
    • Ojej, kolk sem jaz star.. vse tele avte na slikah prepoznam iz prve. Fak še celo tega ameriškega Chevroleja. 😢
    • In to boš našel za Kitajca, ki vsako leto menja model al pa firma propade. Del bo drag, da bo za lažji trk avto hitro bil ocenjen kot totalka s strani zavarovalnice. Če pa je udarjen v prag, se pa sploh ne popravlja, ker je po karambolu vprašljiva integriteta baterije.
    • Dokončno mi je crknil odlični CD player Marantz CD 63 Special edition. Kupil sem ga v devetdesetih in je odlično služil.  Tako, da je prišel čas, da nabavim novega. Sem gledal malo cene in so dan danes res poceni proti takratnim cenam.Spomnim se, da sem leta 93 dal  zanj v Trstu 750000 lir. Lahko si prestavljate, koliko denarja je takrat to bilo. Danes sem naročil novega in sicer tega:   https://sonusart.si/marantz-cd6007-cd-predvajalnik.html#color=157   Upam, da bo dobro služil tudi ta še toliko let. 
    • Here we go again. Only on #planetAlex. 😃   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.