qwerty Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Zadeva ?ist simpl.. Vsak dan zabije? 1-2min da poklika? pa ?ao... Zbira? pa? to?ke in si za te izbere? nagrado (ipod, xbox, iphone, dell notebook, mac book,...).. Na izklopu so ?e poskusl in so dobil... Pravtako je edn poljak dobil XBOX360 Elite... Majo tut forum kjer folk pi?e kaj je dobil pa od kod so... Tko da za moje pojme ne gre za nateg... Je pa stran trenutno do srede baje na update in rehlo "?teka" (ne ka?e prav to?k, vn me?e,...) RABTE PA INVITE OD NEKOGA tko da kdo bi hotel probat naj po?lje PM z e-mailom... Pol ko se pa registrira? pa vnesi od podatkov samo ime in priimek, druga so pa podatko o spolu, kraju, ?asu,... Ho?jo ?tevilko sam ni obvezna ?e kao zgubi? password.. Ni pa nikjer kake ban?ne ?tevilke al pa tega... Ime pa priimek pa pravo vnesite ker pol je to default kam po?lejo sam ?e po?tni naslov dodate... Zdej pa po?lte PM za invite Z e-maili seveda! Dokaz:http://lockerzforum.com/ EDIT:zdej pa vas prosim za pomo?..manjka mi ?ist mal to?k do tega da vzamem PSP in potrdim ali ovr?em mit o tej strani... tisti k ste prpravljeni mi pomagat mi samo e-mail naslov po?lite na PM pa vas dodam oz. po?ljem invite za stran in se samo prijavite oz. registrirate magar z fake podatki... HVALA Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 17. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2009 ne bo noben probau? jz pridno zbiram Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Ko bo? dobil darilo povej, ti bom prvi ?estital in se javil, da za?nem ?e jaz. Citiraj
qwerty Napisano 17. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2009 Stvar deluje... En tip iz indije dobil in pa na izklopu so testirali in so dobli DOKAZI: tt tip iz indije... Pa iz izklopa:http://www.shrani.si/?2/is/2TnMefdR/img2658.jpg Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 ?estitke Indijcu in enemu Slovencu. PS: A ti dobiva? to?ke tudi z invajtanjem a? Citiraj
daSKAn Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Kukr kol obrne?, smells like nateg to me Remeber: Ni? ni zastonj!!! Ni?!!! Nikoli!! Nevah!!! Nekdo ma neki od tega, verjemi... Moji prjatli iz Nigerije, kjer sem zadel milijone ? na Lotu, mi ?e zmer ne naka?ejo ke?a, ?eprav sem jim ?e 2x 150.000? nakazal za davke pa take fore. Baje ta prvi? niso ni? dobil.. Citiraj
Symon Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Moji prjatli iz Nigerije, kjer sem zadel milijone ? na Lotu, mi ?e zmer ne naka?ejo ke?a, ?eprav sem jim ?e 2x 150.000? nakazal za davke pa take fore. Baje ta prvi? niso ni? dobil.. Znancu se je en odstavljeni ?ejk nekje iz Egipta ponujal, da prenaka?e denar preko njegovega ra?una ker mu ga ho?ejo zase?i. Da nekako opere ra?un in bi mu zato dare?ljivo pustil milijon ? za prijaznost. Samo najprej mora on nekaj njemu nakazati pa take fore. Prijatelj mu je odpisal, da ju je gotovo zdru?ila usoda, da se je njegov dedek boril v Egiptu to?no v tistem kraju in naj on tudi njemu naredi uslugo in poi??e zlato, ki ga je na?el njegov dedek nekje tam ter ga skril nazaj tja in bosta bot. ?koda, ker ta ?ejk ni odpisal o?itno mu ni do tega, da bi pomagal nekomu, ?eprav ju je gotovo zdru?ila usoda. Citiraj
wiperboy Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 ja jaz sem dobil podobno foro samo da je bla neka ?rnka Citiraj gremo na?i.....
Symon Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 je bla neka ?rnka Opa, eksotika! Citiraj
Deeyan Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 ja js tut, od dveh razli?nih emailov, sm dobu napisano razli?no besedilo, uspodi pa fotka od ene in iste punce, sm poslal nazaj, zakaj la?eta, pa nism dobu nobenga odgovora Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 17. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2009 de?ki dost off topic.. gre za resno stvar kjer res dobi?... zadeva tut legalno prjavljena itd... kar kol majo na strani lahko z to?kam kupi?... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Js raje malo ....?am pa mam ke? in ga porabim za karkoli in ne samo tisto kar mi na enem mestu ponujajo. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 18. november, 2009 Prijavi Napisano 18. november, 2009 Js raje malo ....?am pa mam ke? in ga porabim za karkoli in ne samo tisto kar mi na enem mestu ponujajo. :ne vem: sej pa proda? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 20. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2009 en ptuj?an je dobo pa ipod touch 32gb jz ?pilam ko nori 60 pik mam nuca kdo INVITE? PM po?l pa mail zram tvoj... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 21. november, 2009 Prijavi Napisano 21. november, 2009 jz ?pilam ko nori 60 pik mam nuca kdo INVITE? PM po?l pa mail zram tvoj... A pol bo? mel ?e ve? to?k, da nam tako vsiljuje? to? Citiraj
qwerty Napisano 21. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2009 A pol bo? mel ?e ve? to?k, da nam tako vsiljuje? to? ja da vidm ?e folk zeza al je res... 200 rabim za shuffle ipod Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 21. november, 2009 Prijavi Napisano 21. november, 2009 ja da vidm ?e folk zeza al je res... 200 rabim za shuffle ipod kolk jih pa ?e ma?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 21. november, 2009 Prijavi Napisano 21. november, 2009 jz ?pilam ko nori 60 pik mam Citiraj
qwerty Napisano 22. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2009 symon 70 po novem Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 zdej jim je pa neki stran crknla Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Ste ?e nategnjeni?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 men ni jasn da mam ?e zmerom 0 to?k, pa mi je enkrat napisal, da sm jih dobu 32, pa ?e ene parkrat po 2, pa mi ?e kr ka?e 0. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Wake up in pojdite na sprehod, bo ve? u?inka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 de?ki dost off topic.. gre za resno stvar kjer res dobi?... zadeva tut legalno prjavljena itd... kar kol majo na strani lahko z to?kam kupi?... To vedno recejo... Tudi "Catch the Cash" in podobne piramide so bile legalne ... pa vemo, kako so se koncale... Tidti, ki verjame, da bo karkoli vredno vec kot par ? dobil zastonj, je naiven ... Se tisto, kar dobis za par ? ima svoj namen... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
qwerty Napisano 6. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2009 men ni jasn da mam ?e zmerom 0 to?k, pa mi je enkrat napisal, da sm jih dobu 32, pa ?e ene parkrat po 2, pa mi ?e kr ka?e 0. men to na prvem ra?unu ka?e... neki ?teka... na novem je pa BP.. mam ?e 112 pik... pa ?e ?? kej naro?it nuca? ?e 20 pik za po?tnino... to mi je un s polzele povedu ko je slu?alke naro?o... pa jih je dubo Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.