bobr Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Pozdravljeni! Pred kak?nim mesecen sem vgradil powerbox, s tem se mi je v?gala lu?ka za napako motorja, ampak kot sem bral po razli?nih straneh je vse kul. Enkrat v kratkem bi ga moral peljati na servis, ali naj powerbox odstranim ali nebodo delali problemov? Na kaj posebej jih moram opozoriti da pogledajo, kak?en filter? lp, Alan Citiraj
jures Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Pozdravljeni! Pred kak?nim mesecen sem vgradil powerbox, s tem se mi je v?gala lu?ka za napako motorja, ampak kot sem bral po razli?nih straneh je vse kul. Enkrat v kratkem bi ga moral peljati na servis, ali naj powerbox odstranim ali nebodo delali problemov? Na kaj posebej jih moram opozoriti da pogledajo, kak?en filter? lp, Alan Ce je v garanciji in bo kaka garancijska okvara ti je sigurno ne bodo priznali, to mislim tudi za v naprej.... Drugace ce ne vemo na koliko je servis? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. november, 2009 Prijavi Napisano 17. november, 2009 Prid do mene pa bova pogledala kaj je narobe pa nikjer se ne bo ni? poznalo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.