Deeyan Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Baje bi naj iz?la RX-9, izgledala pa naj bi pribli?no takole Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Tole je slika koncepta. The rumours surrounding the RX-9 include the engine displacement rising from 1.3 to 1.8-litres, supposedly to alleviate issues such oil consumption and poor fuel efficiency whilst the transmission is said to be a dual-clutch six speed sequential setup, similar to the Mitsubishi Evo X.Da bo avto pil manj olja in bencina so ?e nazadnje rekli. ?e bo imel 3 vrata bo to bolj naslednik RX-7 kot RX-8. Samo ?e turbino naj obesijo gor. Me pa tako datum za?etka prodaje kot dizajn (nekateri detajli) zadaj rahlo spominja na Toyoto FT86, ki bo naslednik Toyote AE86. Kot zanimivost. Aja Deeyan, AE86 sta najmanj dve v Sloveniji preden se spet oglasi?, da tega avta pa pri nas ni. Citiraj
mazda_mx Napisano 19. november, 2009 Prijavi Napisano 19. november, 2009 Dizajn spominja na Kaburo izpred treh let. http://www.carbodydesign.com/archive/2006/...azda-kabura.php Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2009 Dizajn spominja na Kaburo izpred treh let. http://www.carbodydesign.com/archive/2006/...azda-kabura.php ravn to sm hotu napisat, da je to ista Kabura, kar se pa ti?e izjave z benzom in oljem pa upam, da so resni?ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Odspredi mi je ful ok, od zadej pa prav ni?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Meni pa je ta prva rde?a dale? lep?a.Ponavadi je prototip v redu in lep,serijska razli?ica pa ne ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 To?no tako! Zadnji konec rde?e (od zadnjega stekla prot riti) me pa ful na prej?nga TT-ja spominja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Tarde?a je Toyota in ne Mazda in malce spominja na nissanovega Z-ja Druga?e pa meni taki "stla?eni" avti ne potegnejo, ker zgledajo tako malo "pritlikavo" in ne kaj preve? ?portno :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Men tale Tojota ni nevemkaj, una zgoraj (rde?a = Mazda) pa je fajna za videt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Men tale Tojota ni nevemkaj, una zgoraj (rde?a = Mazda) pa je fajna za videt! tudi jaz sem na tega mislil in ne na Toyoto. Citiraj
Boss Napisano 20. november, 2009 Prijavi Napisano 20. november, 2009 Men tale Tojota ni nevemkaj, una zgoraj (rde?a = Mazda) pa je fajna za videt! ups... aja ti si un PS komentiral... mah tist ne bo nikol videl serijske proizvodnje Citiraj
Deeyan Napisano 20. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2009 ?koda ane, sej predn bo splo iz?la bojo itaq ?e nvemkolkrat spremenil obliko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Aless Napisano 21. november, 2009 Prijavi Napisano 21. november, 2009 toliko razlicnih prototipov,da je tezko rec kateri bo naslednik rx8 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Rotary Power Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Men pa zgleda tale Prototype kar zanimiv. mogo?e je malce preve? podoben Rx-8 od spredaj a na splo?no kar zgleda(?koda, da taka ne bo pri?la v prodajo 2012). ?e bo nekak?en duhovni naslednik Rx-7 potem mora zagotovo imeti sekven?ni turbo (pri 1.8 ma?ini ), druga?e bo bleda duhovna naslednica. Me pa zanima zakaj bodo po samo ?estih letih "ukinili" proizvodnjo Rx-8. Glede na to, da so vrhunski avtomobili (brez turbo 231 bhp, kar je takoj za hondo S2000),je malo ?udno, da bodo naredili "mo?nje?o" verzijo, ko pa bi lahko nagradili Rx8 z turbom ali kaj podobnega.Ravno tako pa dvomim, da bo prodaja Rx-9 dovolj velika, da bi se spla?alo narediti nov model(recesija pa to, pa ?e ne drugega DMV na vozila z velikim izpuhom Co2)... Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
jures Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Mene pa na mer?ko spominja :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. april, 2010 Prijavi Napisano 21. april, 2010 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 21. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2010 eni pravjo, da bo to nov RX-7, eni da bo RX-9, ampak za mene je to Kabura Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 21. april, 2010 Prijavi Napisano 21. april, 2010 Ve? al manj je Kabura na fotkah, katera naj bi nasledila MX-3. Production date je bil 2010, pa ni ne duha ne sluha Citiraj
Deeyan Napisano 21. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2010 A zdej ?e MX-3, to so pomoje kr neke govorice in tole pomoje ni ne MX-3, ne RX-7 in ne RX-9 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 21. april, 2010 Prijavi Napisano 21. april, 2010 Ni ravno nek 100% link, nekaj pa je. Povzeto ve? ali manj iz Kabura foruma, dokler je ?e bil. http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Kabura In ?e uradna USA stran Kabure, kjer nikjer ne omenjajo wankla! http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPag...bura&bhcp=1 Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2010 zanimiv, zdej mi pa ni ?ist n? ve? jasn, pustmo se presenetit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 kolikor sem jaz bral kabura nej ne bi bila wankel. sicer mi pa kabura bolj zgleda kot 323C predenal kot pa RX eha. tazadnja RX7. enkrat bi jo peljal... Citiraj
Rotary Power Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 Hja, ?e ne bo RX potem je res brez veze daje notri wankel.?e pa bo iz serije RX pa izpustijo wankel ma?ino(iz kateregakoli razloga), potem sem prepri?an da je marsikdo ne bo hotel kupiti(iz istega razloga). @Ploki Verjetno, si vsi ?elimo kaj takega, samo kaj ko nas je ta zadnji DMV tko zj**** pri uvozu avtomobila, da niti pod razno ne bo nih?e uva?al takega avta(navkljub relativno ugodnim cenam na evropskem tr?i??u), ne kateregakoli drugega, ki ima emisije CO2 vi?je od 150g/km. Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
Ploki Napisano 7. maj, 2010 Prijavi Napisano 7. maj, 2010 jep, sem vidu.. ceprav cakam od mazde se en RWD naslednik 323fke.. ce kabura BO serijska bo pomoje odgovor na nov toyota/subaru coupe. Citiraj
Deeyan Napisano 7. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2010 fajn bi blo, ?e bi spet kako V6 varianto po dolgem cajtu izdal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.