Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni

Danes so me iz servisa poklicali da imam vpoklic za neko tesnilo intercoolerja (dobi? menda nek silikonski kit)

Ima mogo?e kdo kaj ve? izku?enj s tem, ali to lahko sam zamenja? ali je potrebno avto pustit mehanikom?

Za vsako mnenje hvala.

Napisano

men so to zamenjali 2 leti nazaj...gres, pustis avto par ur in to je to

al pa ne gre? nikamor,ni? ne pusti?,ti ni? ne zamenjajo in se vozi? dalje. :zvizga:

Napisano

aja tocno sem pozabil napisat, da je meni puscalo

Sej meni tudi kao nekaj curlja.Baje,da to ni ni? kej takega.Pa? ti malo uma?e sprednji odbija?. :P

Napisano

ja ne vem ce ne, meni so zamenjal cel intercooler :D

s tem, da je kar konrkrento kapljal (za 3 kaplje ce gledamo iz perspeltive always :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ok malo bedasto neumesno uprasanje , sam zakva se tanove 6ke ze serijsko tok kvarjo ? pleh , pa intercoolerji , pa se kej bi se po forumu najdl , a je kvaliteta tok padla , al evropejci dobivamo slabs robo ? pa a z 3kami je kej bols?

Napisano

ok malo bedasto neumesno uprasanje , sam zakva se tanove 6ke ze serijsko tok kvarjo ? pleh , pa intercoolerji , pa se kej bi se po forumu najdl , a je kvaliteta tok padla , al evropejci dobivamo slabs robo ? pa a z 3kami je kej bols?

Sej kvarijo se itak vsi novi avti.Mazde se baje ?e najmanj. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.