jures Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Bom dal sem da se res loh vsi pogovarjamo Dosedaj prijavljeni za nakup: Ajvar 4 kos Boss uklopko Iceman22 Kaalman redlagana cena je 16? + najcenejsa po?tnina nemcem. Sporo?im, in ko bo mi boste se enkrat prosim potrdili. LP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Kar sem reku sem reku. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cRaZY Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Jaz se tudi javim, ce je se cas! Citiraj
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 Vi se kr prjavljajte, KO BO NEMC potrdil napi?em tle, pol pa potrdimo zadnja naro?ila. Zaenkrat ?e ni ni? odgovora... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22Kaalmancrazy Dobil sem ceno 18,2? na kos z ?e vklju?ujo?o po?tnino (bo ra?un na voljo) za 11 kostorej samo ?e 2 na voljo POTRDITE. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22KaalmancrazyLabiDobil sem ceno 18,2? na kos z ?e vklju?ujo?o po?tnino (bo ra?un na voljo) za 11 kostorej samo ?e 1 na voljo POTRDITE. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 Transaction ID: 3357474607094960T Placed on Nov 24, 2009 Item # Item Title Qty Price Subtotal 320410504968 1x=3x MAZDA Komfortblinker Blinkerrelais AUTOBAHN - 11 ?16.00 EUR ?176.00 EUR Postage & Packing via Standard Delivery (includes any seller handling fees) : ?24.00 EUR Insurance (optional) : -- Total: ?200.00 EUR Labi si hotu kaj napisat? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ti kr naro? teh 11 kosov... ?e bo pa kak?en ostal bomo pa na bo?i?no jelko zmontiral pa naj tam mi?ika Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Labi si hotu kaj napisat? sem se dodal v listo a ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Kaj pa je to Smart Turn? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 sem se dodal v listo a ne u matr sej res...........invisible man Kaj pa je to Smart Turn? Poglej v mojo temo pod DIY - ko se samo dotaknes zmigavca pa 3x utripne - prdevsem za na avtocesto da ti ni treba ro?ke gor, dol, gor, dol, gor ,dol... 1 kos na voljo ?e Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 u matr sej res...........invisible manPoglej v mojo temo pod DIY - ko se samo dotaknes zmigavca pa 3x utripne - prdevsem za na avtocesto da ti ni treba ro?ke gor, dol, gor, dol, gor ,dol... 1 kos na voljo ?e Pol se dodajam na seznam ... Bo to Ajvar zmontiral? Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22KaalmancrazyLabiJest Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 Pol se dodajam na seznam ... Bo to Ajvar zmontiral? Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22KaalmancrazyLabiJest Evo seznam POLN. To je tko ajnfok zmontirat da je joj jest sem sam...prere?e? 2 ?i?ki in vmes da? ta rele...et voila. Lahko naredimo to na srecanju - vse kar rabis je olfa no?, spajkalnik in izolirband. Obvestim ko pride. Navodila so v DIY (ampak po moje so vse barve zick v avtih enake) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 komaj ?akam da pride... ker tole meni res manjka v mojem avtu... ?e slu?beni "t?rkishewagon" Mondeo ima to funkcijo... ?eprav, sem brskal po pripopanih navodilih, pa za GG/GY ni? ne pi?e, da pa?e ampak, tole dela tudi na stoenki, ?e je sila Citiraj LP KAALman
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 komaj ?akam da pride... ker tole meni res manjka v mojem avtu... ?e slu?beni "t?rkishewagon" Mondeo ima to funkcijo... ?eprav, sem brskal po pripopanih navodilih, pa za GG/GY ni? ne pi?e, da pa?e ampak, tole dela tudi na stoenki, ?e je sila To je navaden rele, ko dobi signal po originalni ?ili ?migovca v rele iz njega 3x poslje utrip na zmigovc. Et voila (nima veze tipa avta) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Haha... meni pa ne raaabiiiii.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Haha... meni pa ne raaabiiiii.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Si eden izmed tistih, ki ne uproablja zmigavce Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Si eden izmed tistih, ki ne uproablja zmigavce saj bi uproabljal... pa na Alfi delajo samo takrat, ko se jim zljubi Citiraj LP KAALman
David Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 ..za bo?i?ne praznike lepo ?miga... sicer pa malo manj.... Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 ?migavce ima samo za tehni?nega Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2009 Italija pa ?migovc? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 sem zravn...lahk ti takoj dnar prnesem.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Uf,prepozen sem-?ele sedaj opazil to zadevico. Citiraj
Grega_ Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ufff toli bi tudi jest, ?al prepozno kot vidim ?koda ?koda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.