uklopko Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Potrjujem da si ga vzamem na ene ?migavce od releja! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 komaj ?akam da pride... ker tole meni res manjka v mojem avtu... ?e slu?beni "t?rkishewagon" Mondeo ima to funkcijo... ?eprav, sem brskal po pripopanih navodilih, pa za GG/GY ni? ne pi?e, da pa?e Ma lej ne kopliciraj, mazda 6 je mazda 6 al je karavan, 5 vrat al pa 4 vrata. Za ostale, ki bi hotl imet zadevo, pa bomo probal skopirat zadevo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2009 Takole, paket bo v petek tukaj, zal jih je bilo samo se 11, zato je Ajvar naro?il enega ve? za kopirat Se bomo dogovorili za miting, prosim za to?ne zneske, ker 11x ne moram vrniti na 18,2?, kdor ho?e pa mu na zs dam tud trr ?e ma klik, probank, hypone, whateverbank.... Se sli?mo. Sam ?e to - sem vpras?al pred pla?ilom, zadeva je univerzalna, nima veze avto....gre se za izklju?no elektronko - 1 impulz not, 3 ven.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 ?e bo kdo odstopil od nakupa naj mi javi ..prevzamem obveznost Citiraj
KAALman Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Takole, paket bo v petek tukaj, zal jih je bilo samo se 11, zato je Ajvar naro?il enega ve? za kopirat Se bomo dogovorili za miting, prosim za to?ne zneske, ker 11x ne moram vrniti na 18,2?, kdor ho?e pa mu na zs dam tud trr ?e ma klik, probank, hypone, whateverbank.... Se sli?mo. Sam ?e to - sem vpras?al pred pla?ilom, zadeva je univerzalna, nima veze avto....gre se za izklju?no elektronko - 1 impulz not, 3 ven.... ok... kaj pa potem, ko ma? nonstop ?migavec vkloplen ? (v kri?i??u) ? matemati?no bi to potem potrojilo impulze ?! Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 ok... kaj pa potem, ko ma? nonstop ?migavec vkloplen ? (v kri?i??u) ? matemati?no bi to potem potrojilo impulze ?! Pomoje ti samo podaljsa... in ti na koncu, ko rocko ze premkanes nazaj (ali ti sama skoci nazaj) se trikrat utripne ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Verjetno so dodali kak?no vezje, ki ?e je ve? kot toliko in toliko ?asa vklopljen, da ne po?lje 3 dodatne impulze Citiraj
Jest Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Verjetno so dodali kak?no vezje, ki ?e je ve? kot toliko in toliko ?asa vklopljen, da ne po?lje 3 dodatne impulze Tudi to je mozno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 25. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2009 Ne podalj?a, astabilni multivibrator (ja sem stromar), deluje le prve tri utripe, ce se napetost nadaljuje pa se odpre (pass through), dokler spet ne ugasnes ro?ke Se prav ob napetosti sam da 3 utripe, ce napetosti ni vec se konca po treh, ce pa je pa nadaljuje glede na ro?ko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Ne podalj?a, astabilni multivibrator (ja sem stromar), deluje le prve tri utripe, ce se napetost nadaljuje pa se odpre (pass through), dokler spet ne ugasnes ro?ke Se prav ob napetosti sam da 3 utripe, ce napetosti ni vec se konca po treh, ce pa je pa nadaljuje glede na ro?ko all in one - ni zme?njave potem na ?arnicah tenkju za razlago... ?eprav sem predvideval da tako dela... tisti vibrator pa nisem vedel, da je not Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 all in one - ni zme?njave potem na ?arnicah tenkju za razlago... ?eprav sem predvideval da tako dela... tisti vibrator pa nisem vedel, da je not To je smo bonus ?e je kriza, pri kaki voznici ali sovoznici. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2009 To je smo bonus ?e je kriza, pri kaki voznici ali sovoznici. Sam cena pri ajvarju bo slovenska pol ko bo kopiral Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Sam cena pri ajvarju bo slovenska pol ko bo kopiral Gorenjska, d nau pomote. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 js bi najraje vidu kaksno srecanje to soboto popoldne..ce bi slo..kdo bo nam to stvar montiral? Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Videl zadevo in dela bp, monta?a lahko se zmenmo za soboto(?e bo roba), pr men doma, spotoma ko v CX-a montiramo(upam) zadnji dodatek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 ajvar js pa imam se eno zadevo a mislis da bi lahko izpeljal je pa v fori "coming home" lahko se oglasim do tebe da zadevo pogledas..povej ce imas zdej cas.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 26. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2009 Videl zadevo in dela bp, monta?a lahko se zmenmo za soboto(?e bo roba), pr men doma, spotoma ko v CX-a montiramo(upam) zadnji dodatek. ?ele za?eli smo... Labi denar sem dobil, hvala, bo? dobil ta najlep?i paket....Bom malo pogledal sedajl ce je kak tracking paketa, ?e je vmes slovenska po?ta smo ga naj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 ?ele za?eli smo... Labi denar sem dobil, hvala, bo? dobil ta najlep?i paket....Bom malo pogledal sedajl ce je kak tracking paketa, ?e je vmes slovenska po?ta smo ga naj.... kaj a se paketki po lepoti sortirajo a kako? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 26. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2009 kaj a se paketki po lepoti sortirajo a kako? ja od leve proti desni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 ajvar js pa imam se eno zadevo a mislis da bi lahko izpeljal je pa v fori "coming home" lahko se oglasim do tebe da zadevo pogledas..povej ce imas zdej cas.. Jutri po 14 uri ga imam na pretek, ?e bo? pa dopoldne kaj okrog ?kofje loke kolovratil pa tud ni paniqe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 ja od leve proti desni.... mo potem pa js hocem drugega iz leve proti desni..takoj za labijem...ok? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 26. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2009 mo potem pa js hocem drugega iz leve proti desni..takoj za labijem...ok? Na koncu bomo ?rebal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 upajmo da jutri bo roba in da gremo montirat to stvar,ker sem ze razmisljal da bi dal montirat na pooblascenem servisu... Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 upajmo da jutri bo roba in da gremo montirat to stvar,ker sem ze razmisljal da bi dal montirat na pooblascenem servisu... pa sej je to cist enostavna stvar, boljs bos sam naredu kakor na servisu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 pa sej je to cist enostavna stvar, boljs bos sam naredu kakor na servisu Pa veliko cnej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.