jures Napisano 15. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2009 Dobil sem ze 6 PSjev za to zadevo, dajte se prosim fantje zgrupirat in naredite nov grup buy ali povpra?ajte Yavarya kako ka?e z originalno repliko Boss Grega Uklopko Crazy za vas imam zadevo se tukaj - kako naredimo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Dobil sem ze 6 PSjev za to zadevo, dajte se prosim fantje zgrupirat in naredite nov grup buy ali povpra?ajte Yavarya kako ka?e z originalno repliko BossGregaUklopkoCrazy za vas imam zadevo se tukaj - kako naredimo? Klopkotovo kr men prnes,ker sem mu js peljal eno od mojih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Dobil sem ze 6 PSjev za to zadevo, dajte se prosim fantje zgrupirat in naredite nov grup buy ali povpra?ajte Yavarya kako ka?e z originalno repliko BossGregaUklopkoCrazy za vas imam zadevo se tukaj - kako naredimo? Jaz bom itak uletu do tebe ob prvi priliki, tko da ga kar imej na varnem. Citiraj
Grega_ Napisano 15. december, 2009 Prijavi Napisano 15. december, 2009 Ima kdo od vaju v petek do zgodnjega popoldneva ?as ?e za monta?o le tega?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2009 Prijavi Napisano 16. december, 2009 Ima kdo od vaju v petek do zgodnjega popoldneva ?as ?e za monta?o le tega?? Katere ure ima? v mislih ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 Katere ure ima? v mislih ? Kadarkoli, sem cel dopoldan frej do zgodnjega popoldneva. Ob 16.00 moram bit na faxu za Be?igradom. Moram pa ?e tole zadevico pri Juresu prevzeti Citiraj
jures Napisano 17. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2009 Za Bossa, uklopkota, pa tebe bom kr jaz do ajvarja zategnu - sem tem ve? kot pa doma.... joke on v?eraj je fant razdiral eno po?ast, prav da bo za rezervne dele mazd, ki prihajajo na ?alabajz servis... Joke off Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 17. december, 2009 Prijavi Napisano 17. december, 2009 No super Jures Bo?tjan upam da jutri rata, pa ?e son?en dan bo, v soboto ?e sneg spet, imam pa tudi v soboto ?as, po faxu, od cca. 11.30 naprej Citiraj
KAALman Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 bruahahaha... smart turn je zakon zdaj pred Bo?i?em ?e ro?ko tipne? za levo pa takoj zatem za desno, ti ?migavci zbliskajo levo desno levo desno levo desno ROFL... zmontiral sem ga pa direktno za ?tevce, tam ko je original rele... beli ?i?ki sem odstranil iz original releja in vezal na smart turn na rumo-?rnega in oran?no ?rnega... ostale pa po shemi na konektor originalnega releja... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 bruahahaha... smart turn je zakon zdaj pred Bo?i?em ?e ro?ko tipne? za levo pa takoj zatem za desno, ti ?migavci zbliskajo levo desno levo desno levo desno ROFL... cool ... to rabim za "zavaravanje neprijatelja" v bimmerjo al pa v audiju Citiraj
Alex Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 cool ... to rabim za "zavaravanje neprijatelja" v bimmerjo al pa v audiju bimmerji itak so hin-zadnji pogon in to,ko je sneg,tako da njih izlo?i ?e narava,audijevci pa so itaknaduti in verjamejo vase,tako,da niso pripravljeni na napad sa leđa enga japonca (beri mazda?a). Citiraj
jures Napisano 24. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2009 iVar 3G ima vse pakete Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Se bo tole potem montiralo januarja kak?en lep son?en, malo toplej?i dan? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Ni panike imam plac na toplem, al u đobu, al pa pr bratrancu, ma placa da glava pe?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Hehe, pravi? da je delavnic kolkr ho?e?. Ti jutri bi ?lo? tam okoli 16.00 naprej, lahko tudi sreda oz. 31 sem cel dan frej?? Bolj da je pred novim letom da vsaj ?e kak?no fla?o dobi? :mi pijemoo: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Hehe, pravi? da je delavnic kolkr ho?e?. Ti jutri bi ?lo? tam okoli 16.00 naprej, lahko tudi sreda oz. 31 sem cel dan frej?? Bolj da je pred novim letom da vsaj ?e kak?no fla?o dobi? :mi pijemoo: Se bova sli?ala, trenutno manj?e te?ave z hardverom za g. Jest-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 No zmenjeno, sporo?i ko bo ?lo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 No zmenjeno, sporo?i ko bo ?lo. Jutr ?Dopoldne ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Jutr ?Dopoldne ? Uff dopoldne mam ?iht, 31. sm pa frej cel dan. Citiraj
lesko Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 evo en velik plus za Mocnika ,zrihtal so mi novo rocko in eno zadnjo luc so mi zamenjal zaradi rosenja v vsega pol ure..nobenih uprasanj mi niso postavili kako je crknilo in zakaj..pripeljal sem avto, oni so ga potem vzeli iin mi vse zrihtali.... aja pa vse seveda brezplacno... pomojem da sem js kj skupaj narobe montiral in zato je vse skupaj slo po gobe..pa montiral sem ponoci cirka okoli 2 ure zjutraj,zato k nisem mogu spat..luna pa to... ponavad je za take akcije okrog jutrnjih ur kriva fokusna teko?ina :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Jest Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Jaz bom itak uletu do tebe ob prvi priliki, tko da ga kar imej na varnem. Zdej je zadeva doterana "u nulo" ... tudi za nove sestice Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 a zdej deluje v nulo? Super, kolk ur dela pa je treba vlo?it? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 a zdej deluje v nulo? Super, kolk ur dela pa je treba vlo?it? Okrog 2, ?e me moti? preve?. Po novem letu naprej, moram predelat 2 komada, pol pa s5 montiramo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 blink blink blink.....blink blink blink dela dela, ?e malo malo pa bo delalo tako kot mora. Zmontirano po zaslugi saj vemo koga. Kot zgleda imajo pa vsaka mazda mazda malo po svoje ?trom ?eprav to ni sme?no Citiraj
Grega_ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 YavarYe ma? dons kej cajta okol 16.00 ali kasneje??? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.