YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 YavarYe ma? dons kej cajta okol 16.00 ali kasneje??? ?uj, nea morem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Pol bova pa k?n drug dan tole posmartturnirala,hehe. V bistvu ko je full mrzlo in avto ?e ni ogret notri, ne pride do kontakta z levim ?migavcem ko se izklopi desni. Citiraj
Deluxe Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Pol bova pa k?n drug dan tole posmartturnirala,hehe. V bistvu ko je full mrzlo in avto ?e ni ogret notri, ne pride do kontakta z levim ?migavcem ko se izklopi desni. te pa pridi v Koper meni zmontirat, tu ni tako mrzlo... ej ma res, ima? ?e kak automat na razpolago? Citiraj
Grega_ Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 YavarYe X6V6 majstr bo dons kej ?asa? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 YavarYe X6V6 majstr bo dons kej ?asa? Lej nisem js kot kurbe ko se teb dvigne pa bom kr mel cajt. Pokli? me pa se bova zmenila, sam dons pa jutr NI varijante. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 11. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. januar, 2010 Lej nisem js kot kurbe ko se teb dvigne pa bom kr mel cajt. Pokli? me pa se bova zmenila, sam dons pa jutr NI varijante. Sam kurbe se za dvojno ceno tud prilagodijo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 Lej nisem js kot kurbe ko se teb dvigne pa bom kr mel cajt. Pokli? me pa se bova zmenila, sam dons pa jutr NI varijante. haha...sej sm vpra?u ?e bo cajt....pa lih zato ne pokli?m da ne bo? reku kej tazga kar si gor napisu ...pa tema more ?ivet Citiraj
Deluxe Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 haha...sej sm vpra?u ?e bo cajt....pa lih zato ne pokli?m da ne bo? reku kej tazga kar si gor napisu ...pa tema more ?ivet ?ez en teden dobim iz njema?ke tudi js avtomat, ajt povej kdaj ma? cajt. bom js po?akal tudi kak mesec ?e je treba, zahvalo mam ?e prpravleno. : Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 ?ez en teden dobim iz njema?ke tudi js avtomat, ajt povej kdaj ma? cajt. bom js po?akal tudi kak mesec ?e je treba, zahvalo mam ?e prpravleno. : Kaj si naro?u, ?e si takega kot ga imamo mi, ni ok, ga je treba predelat.Razen ?e ima? "staro" M6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deluxe Napisano 11. januar, 2010 Prijavi Napisano 11. januar, 2010 Kaj si naro?u, ?e si takega kot ga imamo mi, ni ok, ga je treba predelat.Razen ?e ima? "staro" M6. Nee, mam ganc novo M6, naro?u sem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatchingTolko sem se zafrkaval da sem na?el in se odlo?il in naro?il zdej pa da je narobe!?! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Nee, mam ganc novo M6, naro?u sem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatchingTolko sem se zafrkaval da sem na?el in se odlo?il in naro?il zdej pa da je narobe!?! Ja ta NI ok, ga je treba predelat, lahko se zmeniva(mam doma ?e par kosv), pa ga predelam pa samo zamenjava. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Nee, mam ganc novo M6, naro?u sem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatchingTolko sem se zafrkaval da sem na?el in se odlo?il in naro?il zdej pa da je narobe!?! Ni narobe samo da te ne bojo gledali butasto z levim in desnim zmigovcem naenkrat ajvar mal predela (obcutljiva rocka M6 II) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Ni narobe samo da te ne bojo gledali butasto z levim in desnim zmigovcem naenkrat ajvar mal predela (obcutljiva rocka M6 II) Negativno krmiljenje si pozabu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deluxe Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Ja ta NI ok, ga je treba predelat, lahko se zmeniva(mam doma ?e par kosv), pa ga predelam pa samo zamenjava. ok, cool. Citiraj
Deluxe Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 ok, cool. Ciao, kaj bi znal 'zvezat' tudi parrota v mazdico? Sicer sem gledal Parrot MK 6100, po drugi strani pa ?akam da kitaj?ki naredijo DVD napravo:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatchingki bo imela DVB-T TV mpeg4. Tako, da ?e nisem odlo?en popolnoma, ker ni podatka kdaj bodo pri?eli z mpeg4 tunerjem. ?migavci so pa ?e menda na poti, tako, da kar sporo?i ko bo? kdaj mimo obale... ..oziroma se prpelem js mimo... Citiraj
Deluxe Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 evo, ?e slika kaj sem dobil:http://www.flickr.com/photos/46130943@N04/4287806601/...ne znam naredit, da se direkt vidi samo slika, pa dam link... Citiraj
Jest Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 evo, ?e slika kaj sem dobil:http://www.flickr.com/photos/46130943@N04/4287806601/...ne znam naredit, da se direkt vidi samo slika, pa dam link... Navzven izgleda enaka kot te, ki smo jih kupili v "group buy-u" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Isti je samo delal NE BO, ker je potreben apgrejd. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deluxe Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Isti je samo delal NE BO, ker je potreben apgrejd. hmm. js bi se naro?il za ta upgrade... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 hmm. js bi se naro?il za ta upgrade... OK ni problema sam mal bo za po?akat, gu?va pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 ?e se bo? pa vedno peljal pod -3 se pa pri izklopu desnega ?migavca avtomatsko ne vklopi levi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2010 Prijavi Napisano 22. januar, 2010 ?e se bo? pa vedno peljal pod -3 se pa pri izklopu desnega ?migavca avtomatsko ne vklopi levi To pa ne ve?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
citam Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Tole me vedno bolj mika... Je ?e kak?en interesent za 'group buy' oz. je ?e kje kak?en na zalogi? Citiraj
jures Napisano 26. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Ne vem ce sem ze napisal ampak bo uporabnik Yavaryex6v6 a.k.a. Ajvar povedal ?e je uspel prevzeti avtorske pravice napravice... eno smo naro?ili za '?tudij' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 A so Slo verzije teh pametnjakovi?ev ?e zunaj? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.