jures Napisano 27. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2009 Ni ?e paketa.... Zahlungseingang am: 24.11.2009 10:19:45 Versendet am: 25.11.2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Ni ?e paketa.... Zahlungseingang am: 24.11.2009 10:19:45 Versendet am: 25.11.2009 Kod pa hodi toliko casa ... Jaz sem pred kratkim nekaj narocil iz UK... v sredo zvecer je bilo placano... v ponedeljek dopoldan je postar prinesel... bi pomoje ze v soboto, samo pri nas imajo psotarji ob sobotah frej (vsaj poste ne raznasajo v nas konec... ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 27. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2009 Kod pa hodi toliko casa ... Jaz sem pred kratkim nekaj narocil iz UK... v sredo zvecer je bilo placano... v ponedeljek dopoldan je postar prinesel... bi pomoje ze v soboto, samo pri nas imajo psotarji ob sobotah frej (vsaj poste ne raznasajo v nas konec... ) ... zadnjic sem dobil naslednji dan iz nemcije, 2 dni iz uk....sploh ni pravila Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 sploh ni pravila itak da ni pravila, ampak, ti si jih 11 naro?il, to bo ja dlje hodlo do nas, kot ?e bi samo 1 moral prit Citiraj LP KAALman
jures Napisano 30. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2009 Paket je tle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Paket je tle Kje? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 30. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2009 Kje? medvode se bomo zmenili jaz koncujem webasto zdele Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 kdaj potem montiramo?js bi prosu ce bo ta teden da je dopoldan..ali pa drug teden popoldan.. Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Paket je tle Kje? a ?E ? Citiraj LP KAALman
jures Napisano 30. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2009 No takole - ?ez teden jaz imam bore malo cajta, pa ?e ta kur?eva tema je takoj tle. V soboto se da zmenit, fajn je da smo na kupu, kar se pa ti?e instalacije je to otro?je lahko - samo potreben je strom za spajkalnik.... Predlogi? Kaalman ti dobis po posti jutr poslem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 No takole - ?ez teden jaz imam bore malo cajta, pa ?e ta kur?eva tema je takoj tle. V soboto se da zmenit, fajn je da smo na kupu, kar se pa ti?e instalacije je to otro?je lahko - samo potreben je strom za spajkalnik.... Predlogi?Kaalman ti dobis po posti jutr poslem Sobota bo malo guzva... zena praznuje RD... pa se miklavz je zvecer Edino mogoce dopoldan...Drugace pa priletim enkrat do tebe iskat, pa se bom sam doma pozafrkaval... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 zaradi mene lahko vsak dan sam da je dopoldan.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 1. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2009 evo dubu denar na trr od kaalman, jest, labi....tenks, boss je dal cash Ajvar 4 kos - pla?ano Boss - pla?anouklopko - fant je rekel da ho?e zadevo prej videt Iceman22 - pla?anoKaalman - pla?anocrazylabi - pla?anojest - pla?ano Kaalmanu gre na po?to danes, ostali po dogovoru. ?e se je kdo premislil vzame Grega Iceman danes grem v kranj - cez kake 2 uri Za vse ostale interesente, mi je poslal link tipa ki jih izdeluje: http://cgi.ebay.de/1x-3x-MAZDA-DEMIO-Komfo...=item4a99f44f08 Kliknete PREIS VORSCHLAGEN in predlagate svojo ceno in koli?ino. Rekel mi je da za vsaj 10 kos lahko dobite spet to ceno - zorganizirajte se.Naj vas DEMIO ne moti gre za univerzalno stvar Ali pa po?akate da Ajvar skopira zadevo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 no jures se slisva potem..kaj mi lahko pomagas mal pri montazi?ker js se ne bi spravil to sam delat ane.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Grega_ Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Jures name kar ra?unaj, ?e v dolo?enem ?asu ne dobi? kak?nega nakazila oz. odgovora odkoga pa sporo?i Citiraj
iceman22 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 jures js pa ne morem dol povlect navodila ki so v pdf formatu... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 1. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2009 jures js pa ne morem dol povlect navodila ki so v pdf formatu... nov linkhttp://www.filefactory.com/file/a2h6fb9/n/scan0011.pdf po nekem casu umaknejo mogoce bo delal direkt download:http://dl018.filefactory.com/dl/f/a2h6fb9/.../n/scan0011.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Sem dal na svoj plac >> http://www.thomas.si/scan0011.pdf Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 jaz sem si ga pa ?e potegnu scan namre?, in to od Jesta Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Js tega sploh ne morem montirat v svojo.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Js tega sploh ne morem montirat v svojo.. A nimas zmigavcev? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 jures pomoc rabim,nikakor mi ne uspe montirat tale smart turn..bi mi lahko pomagal?magari se jutri dopoldan glasim do tebe..PROSIM.. hvala Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Js tega sploh ne morem montirat v svojo.. wtf ? Citiraj LP KAALman
jures Napisano 2. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2009 wtf ? Kaalman a si dobil? JA prilet do mene ni panike - medvode wtf ? ker so navodila za nove mazde Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Kaalman a si dobil? ker so navodila za nove mazde heh... ne vem ?e ?e sem dobil, ker sem do 16.00 na ?ihtu... navodila... a pol ?e sam najdem ?ice, ne morem zvezat ? Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.