LabiGT Napisano 5. marec, 2010 Prijavi Napisano 5. marec, 2010 heh cist slucajno vidu: http://mazda.hal.si/konfigurator/mazda6/ma.../?u=8&g=186 pa se delo pol najbrz, tko da lepa razlika v ceni ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 28. marec, 2010 Prijavi Napisano 28. marec, 2010 Od v?eraj je tudi moja Mazdica opremljena s tem dodatkom, ki bi moral biti ?e serijski. Zahvala gre seveda forumskemu majstru . Ajvar tnx ?e 1x, aja pa tudi zvok ni mote? tako, da ne bomo ni? dodatno izolirali. Citiraj
Grega_ Napisano 28. marec, 2010 Prijavi Napisano 28. marec, 2010 Od v?eraj je tudi moja Mazdica opremljena s tem dodatkom, ki bi moral biti ?e serijski. Zahvala gre seveda forumskemu majstru . Ajvar tnx ?e 1x, aja pa tudi zvok ni mote? tako, da ne bomo ni? dodatno izolirali. Na zvok se navadi?, jest ga sploh ne sli?im ve? ?eprav je zelo zelo zelo izoliran. Itak pa zdej poslu?am sesalc Citiraj
jures Napisano 28. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2010 Od v?eraj je tudi moja Mazdica opremljena s tem dodatkom, ki bi moral biti ?e serijski. Zahvala gre seveda forumskemu majstru . Ajvar tnx ?e 1x, aja pa tudi zvok ni mote? tako, da ne bomo ni? dodatno izolirali. sam ne misl, da ti garancij tece od danes Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. marec, 2010 Prijavi Napisano 28. marec, 2010 sam ne misl, da ti garancij tece od danes kak to? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.