Kratice znamk
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mislim, da ne. Sedel je zunaj in pil kavico. Zdaj, a jo je 40 minut pil ali pa je bil prej kje drugje (zraven te beznice je zobozdravstveni dom, nasproti čez cesto pa FURS), ne vem. Vem, da ko sem šel ven, je bil že tam parkiran in ko sem prišel nazaj, je še vedno delal gužvo. In sem ga šel poiskat in dobil tam v tej beznici.
-
Dravsko polje, kar ravno. 😄 No go. Sem že nazaj napisal, da bo avto občasno vozila tudi oseba, ki noče niti slišati o avtomatiku, kaj šele voziti tak avto. 😁
-
Joj tole smo že prva liga voznikov, vsak kamenček občutite pod trdo ali mehko gumo....👍 Rad bi vas videl tiste, ki vozite čisto na ivici in ko spusti kako se lovite pri višji hitrosti čez ovinke..... Zelo veliko je odvisno še od vozila, voznika, cestišča, temperature, teže, kakega kolena poleg (beri zbranosti 😁 ) in še marsikaj...... Ne se preveč igrat po cesti, ti časi bodo slej ko prej mimo, če že niso.... Vem, kake so v praksi v primerjavi z Nexen na istem (vozilu x2) So pa za normalno vožnjo ok, na cx-30 jih pa nebi dal. 😉👍
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.