Jest Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Vem da se to ne sme, ampak Baje bo sedaj neka folija ?ez vinjeto, da jo bo treba nujno stran odlimat, me pa zanima ?e mislite, da ko bo direktno nalimana na ?ipo, da bo spremenila odtenek barve? Vzorec je natiskan na foliji... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Marko_mx-3 Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Kaj pol teh ?rnih ?rt ne bo? Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Mah, brezveze vse skupej, za leto 2011 nej dajo pa roza, pa ?e vsem gejem nej jih ?enkajo, da ne bomo diskriminatorna dr?ava! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Kaj pol teh ?rnih ?rt ne bo? Crte so samo na foliji... na sipi pa bo samo plavina Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 1. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2009 Mah, brezveze vse skupej, za leto 2011 nej dajo pa roza, pa ?e vsem gejem nej jih ?enkajo, da ne bomo diskriminatorna dr?ava! kak?no barvo nej damo pa za cigane, da ne bomo diskriminatorni? .... aja sej res on jih itak ne rabijo, huh Citiraj
Gustav Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Treba bo vile pa bakle ven potegnit, pa onih 90 hudi?ev, ki se kurbajo iz ene stranke v drugo mal na realna tla postavt.... ...in poleg njih ?e vsaj tolk najvi?jih "gospodarstvenikov" Vzorec je natiskan na foliji... jih bo kdo delal doma? Sem interesent Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
daSKAn Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 95? za vinjeto... ?e zdej se ne morem sprijaznit. Citiraj
Boss Napisano 4. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2009 95? za vinjeto... ?e zdej se ne morem sprijaznit. Te kreditiram pa mi pol vrne? v treh mese?nih obrokih Citiraj
Alex Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 ?e dobro,da mi stara traja do konec januarja.Kaj bo pol bomo pa videli. Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Men se zdi pa tko ?alostno tole pla?evat, ko pa vemo po ?em se vozimo, pa glede na to, da bi aktualna LJ obvoznica ?e rabla obvoznico omenjene obvoznice, ker popoudne, tkole okol 16h vse stoji med Be?igradom in BTCjem. Bemti ?e zato rabim vinjeto, pa sej sm z biciklom al pa kar pe? hitrej?i od stoje?ih "vinjetnikov"! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Evo takole... Boss je ?el v Mercator in kupil 8 vinjet, ker so bile tolk ugodno, da se je spla?al. Citiraj
David Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 hahahaha bossman... pa ti ma? to 800? u roki...dej da te kdo ne ugrade zdej.... :aaaaa: Jaz sem jih danes ?el kupit 6 za sluzbene avte... woohoooooo.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 7. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Ma sej ve?, sem jih tolk kupil, da mi kak?en Lojz ne bi ve? o?ital, da se ?vercam po AC. Citiraj
vid007 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Evo takole... Boss je ?el v Mercator in kupil 8 vinjet, ker so bile tolk ugodno, da se je spla?al. Kaj so ti dal koli?inski popust al kaj? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Ma sej ve?, sem jih tolk kupil, da mi kak?en Lojz ne bi ve? o?ital, da se ?vercam po AC. Mater js sem ubavu samo 3 , pa ?e to sam 1 zase. Kaj so ti dal koli?inski popust al kaj? Ne pike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 8. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Ne pike. aha trenutno sem pr?paral 11? ?e pa uspem dobiti ?e 4 odjemalce vinjet imam pr?paranih 40? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 aha trenutno sem pr?paral 11? ?e pa uspem dobiti ?e 4 odjemalce vinjet imam pr?paranih 40? A so ti kon?no zrihtal kartico ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 8. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2010 A so ti kon?no zrihtal kartico ? sej bi blo bolj?, da ne bi, ker sem ?e tolk gor zapravu, da me kar glava boli Citiraj
Jest Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Ne pike. Zato je pa v Mercatorjih pomanjkanje tega artikla ... Imajo jih samo v "tavelikih" Mercatorjih (tisti, ki imajo posebej trafiko) ... Vceraj bil v tavelikem v Siski, pa jih ni bilo, prejle bil v tistem na Primskovem v Kranju... tudi zmanjkalo... potem sem sel se v unega na starem sejmiscu v Kranju... tam sem jo pa dobil ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Evo takole... Boss je ?el v Mercator in kupil 8 vinjet, ker so bile tolk ugodno, da se je spla?al. Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 8. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni.... Ja sej pol ni ?udno, da se Italijani tolk pizdijo kolk so vinjete drage Je pa res, da v LJ v Mercator centrih vinjet ?e nekaj dni ni, ker je folk vse pokupil, nesposobni DARS jim jih pa ne zna dostavit. Jaz sem mojih osem dobil v Mercatorju Kamnik. Citiraj
LabiGT Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 jaz bom mojo kupil tocno 31. januarja (ker glih takrat pridem nazaj s kosova) in jo bom spet kupil na isti pumpi kot lani Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 jaz bom mojo kupil tocno 31. januarja (ker glih takrat pridem nazaj s kosova)in jo bom spet kupil na isti pumpi kot lani Ampak moznost da bo drazja je veliko vecja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stroker Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 A jaz dobim eno, ?e re?em, da sem Lojz? Kdo jo je ?e lani obljubljal? A je to dovolj al se moram ?e ful razburjat, kako se vsi ?lepate na moj ra?un? V glavnem, se priporo?am. Pridem tud iskat, ni panike... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Group buy pa si jo prelimavamo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.