iceman22 Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 lep pozdav.. mene pa nekej zanima ali kdo pozna kaksno uporabno resitev da zascitim avto proti kunam..ker se bliza cas ko grem v makedonij in lansko leto mi je kuna pozrla zvocno izolacijo na sprednji havbi, bojim se da mi ne bo letos pozrla kaksne kable ali kj podobnega.. tko da ce kdo pozna kaksno resitev naj pove,pa predvsem iz izkusenj prosim.. lp Citiraj www.trziskisladoled.si
lesko Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 mam nekaj robe: mk 5,6 pa 9x19, air 5,5 pa enga ?leht bullmastifa drga? pa na mr. ggogleta: odganjalec kun npr. http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_366...un_za_avtomobil Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Boss Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Mislim, da majo v Conradu neki tazga - gre se pa za ultrazvo?no zadevico, ki je baje kunam nadle?na in be?ijo stran. Citiraj
iceman22 Napisano 28. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2009 mam nekaj robe: mk 5,6 pa 9x19, air 5,5 pa enga ?leht bullmastifa drga? pa na mr. ggogleta: odganjalec kun npr. http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_366...un_za_avtomobil [/q googlal sem,pa sem mislu ce ima kdo izkusnje s temu?zato sprasujem.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 sej nima? kej ... za tistih 18? kupi? pa preveri? a bo zaleglo. Pri teh zadevah, ki so odvisne od ?ivali je tko, da en bo lahko full pohvalil, da pomaga, drugi bo pa rekel, da je vse za en kurc in da ni ni? zaleglo (?e ma? namre? opravka z gluho kuno ). Citiraj
BOJČ Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 sej nima? kej ... za tistih 18? kupi? pa preveri? a bo zaleglo. Pri teh zadevah, ki so odvisne od ?ivali je tko, da en bo lahko full pohvalil, da pomaga, drugi bo pa rekel, da je vse za en kurc in da ni ni? zaleglo (?e ma? namre? opravka z gluho kuno ). Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Carr Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Pozdrav vsem. Imam isto te?avo kot iceman, samo da je moja "prijateljica" kuna tako vztrajna, da mi je pogrizla ?e DRUGO izolacijo na havbi!!! Prej?njo smo zamenjali dober mesec nazaj... In to se dogaja doma pred hi?o, ko avto stoji med tednom kak?na dva dni... Trenutno jo lovim z deratizacijskim lepilom, pa ne vem, ?e bo kaj iz tega. Zverina ni neumna. Na strupene vabe za mi?i in podgane ne reagira. No, popoldne grem v Conrada kupit kak?no elektri?no napravico, da vidim, ?e bo kaj pomagalo To res ne more? verjet. ?e ima kdo ?e kak?no idejo (zadnji? mi je nekdo razlagal, naj po havbi nastavim nekaj ?istil za WC ), bi bil pa zelo hvale?en. LP Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Pozdrav vsem. Imam isto te?avo kot iceman, samo da je moja "prijateljica" kuna tako vztrajna, da mi je pogrizla ?e DRUGO izolacijo na havbi!!! Prej?njo smo zamenjali dober mesec nazaj... In to se dogaja doma pred hi?o, ko avto stoji med tednom kak?na dva dni...Trenutno jo lovim z deratizacijskim lepilom, pa ne vem, ?e bo kaj iz tega. Zverina ni neumna. Na strupene vabe za mi?i in podgane ne reagira.No, popoldne grem v Conrada kupit kak?no elektri?no napravico, da vidim, ?e bo kaj pomagalo To res ne more? verjet.?e ima kdo ?e kak?no idejo (zadnji? mi je nekdo razlagal, naj po havbi nastavim nekaj ?istil za WC ), bi bil pa zelo hvale?en. LP Da ti bo pol govoru da se s skretom okol vozi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 3. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Pozdrav vsem. Imam isto te?avo kot iceman, samo da je moja "prijateljica" kuna tako vztrajna, da mi je pogrizla ?e DRUGO izolacijo na havbi!!! Prej?njo smo zamenjali dober mesec nazaj... In to se dogaja doma pred hi?o, ko avto stoji med tednom kak?na dva dni...Trenutno jo lovim z deratizacijskim lepilom, pa ne vem, ?e bo kaj iz tega. Zverina ni neumna. Na strupene vabe za mi?i in podgane ne reagira.No, popoldne grem v Conrada kupit kak?no elektri?no napravico, da vidim, ?e bo kaj pomagalo To res ne more? verjet.?e ima kdo ?e kak?no idejo (zadnji? mi je nekdo razlagal, naj po havbi nastavim nekaj ?istil za WC ), bi bil pa zelo hvale?en. LP tista stvar iz konrada ti ne bo nc pomagala. sm jo js kupu pa ue vseeno pregrizla izolacijo. pri meni ze tretjo je unicla. tko da je brez veze. js cakam da crkne potem bom izolacijo zamenjal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Jaz imam pa na podsstrehi to nadlogo, jao! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Js mam pa polhe, in pomoje fuk.. kot norci, ker se vsake tolk ?asa sli?i kako cviljenje-vzdihovanje, pol pa lomastijo naprej. Danes jim bom namontiral apartma, ki ga nebodo pozabili nikoli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 Fak kaki problemi. kot da davcna ni dovolj hudo gorje na tem svet Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 jures : podgane 4:0 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 3. avgust, 2011 Prijavi Napisano 3. avgust, 2011 jures : podgane 4:0 V zmrzovalnik pa za gorenjski piknik Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.