Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

H kateremu uradnemu serviserju se spla?a iti, v Ljubljani?

Oz. kdo me bo najmanj nategnu? :D

Morm na redni servis in ne vem kam...

Huh, to je pa ?e tema za v sexchat. :blush:

Pri serviserjih je tako da ti te?ko dajemo priporo?ila, ker vsakdo ima lahko neko svojo izku?njo (pozitivno ali negativno) pa to ?e vedno ne pomeni, da je servis dober al pa slab.

Meni osebno gredo najbolj na roko pri Gami v BITC-ju, ampak slabih izku?en nisem imel niti z Interclassom (v?asih sem veliko tam servisiral predprej?nji avto KIA) in pa tudi na A-cosmosu v ?i?ki so mi uredili tako kot je treba.

33112_1.png

Napisano

Tako je.... neko? je bila to separirana firma... zadnje 2 leti pa so vsi pod isto streho... ampak so tu v BTC bolj kul.... :bravo:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Teli jodlarji so itak eni zaostalci... še Moravčani se jim smejijo.
    • Kot je rekel ce so si te izbral za tarco, bodo vlomil. Zato velja nepisano pravilo - bolj kot varujes, opozarjas, bolj pravis da varujes vrednosti in si bolj zanimiv....   Enako z avtom, kolesom, motorjem, ce so si izbral tvojega ga bodo...ne glede na alarm, ketne .. Ta je dobra, objekt je varovan s psom Nasega 40kg lahko najprej vzamejo, ce ga zbudijo prej.   Pa spet ta lepa slovenija, kljub temu da mas opozorilo, kljub temu da mas ograjo, ce vlomilec stopi notri ce mal opraska vlomilca mas celo stalo, velika verjetnost da psa moras oddati na koncu.   Sosed v preski je mel tako stali ko je prodajalka krompirja stopila za varovano ograjo z napisom, rotič jo je pa samo na tla podrl in čakal da pridejo lastniki. Brez ugriza.   Policija, veterinarska inspekcija, odvetniki. Psa so komajda obdrzali, kazni uh la la. Ce ne bi imep cepljenj bi pa takoj sel oz bil odpeljan....    Enako je ce zalotis vlomilca v bajti. Buh ne daj da se zadereš čez njega, maš pizdarijo...če ga pa fizočno pa lahko tud sviras v arestu, ne samo dinčke plačaš.   Takle mamo
    • Jaz mam sosedo 24/7 nadzor trga ni šans, da mi kdo vlomi, pa četudi pustim doprta vrata 🤣
    • V bistvu sploh ne gre za to,da ti nebi morali vlomiti. Kdor ti bo hotel vlomiti,ti tudi bo...ti psa fenta,zlomi šipo na oknu itd...tu ni dvoma. Gre za to,da se potencialne tatove odvrne...raje izberejo lažjo tarčo. Ker,če ne nebi pri vhodnih vratih dal obsvetlobo in nadsvetlobo...slomi šipo,in je not. Gre za to,da če ti vlomi,da ti naredi čim manj škode,in,da je zmeraj zanesljivo zaklenjeno,ker pol je zavarovalnica dolžna povrniti škodo. Tako,ko pa je tašča zmeraj puščala vhodna vrata odklenjena...sama pa v dnevni sobi na kavču zadremala...in "vstopi kdor hoče"...zavarovalnico pa ne zanima,ker ni sledov vloma.   Tako je doma pes čuvaj,kamere,ki vse posnamejo,in najmanj steklo bo moral razbiti,če hoče priti v bajto. Kot rečeno-preprečiti se tega.ne da,lahko pa otežiš in odvračaš...tudi opozorilna tabla "pomaga".
    • Šobe še imaš ter v kakšnem stanju ? Ali so enake kot na cd185 (kolikor sem jaz gledal so) ? Moja še vedno laufa, vendar pri očetu, počasi bo 400kkm, šobe bodo počasi za zamenjati... Javi na zs. Lp Popravek: vidim da imaš posebej oglas za to, javi mi prosim, sigurno veš bolje kot jaz, če pašejo.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.