_matey Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Zanima me ?e dam jaz drugo barvo na avto je potrebno homologirat na?Vsaj koliko sem jaz na teko?em s tem se mi zdi da je potrebno. LP Citiraj
Štraus Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 ne rabi? homologirat samo na prometni ti vpi?ejo novo oznako barve ?e pa ma? dve barvi pa ti vpi?ejo tisto katere je ve? Citiraj
_matey Napisano 1. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2009 Aha to pol na tehni?nem re?ijo oz vpi?ejo Hvala za odgovor Citiraj
PeW Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Koliko pa stane barvanje celega avtomobila? Sicer mam mazdo 323f in je bele barve in sem jo spluliral in ?e sprednji konec je bil razbit tko da se vidi da je barva ob?isala in sprednji konec pa se sveti tko da razmi?ljam tudi jast o novi barvi oziroma saj o prebarvanju celega avtomobila v enako barvo! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 pomoje je ?e najcenej?a varianta tista samolepilna folija Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Za ?trihanje lohk kihne? v razponu med 800 pa 2000 EUR (odvisn kje in pr kom) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Da se to tudi doma narediti....s primerno opremo ali pri kolegih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 pomoje je ?e najcenej?a varianta tista samolepilna folija sam tud ta folija pride od 1700? pa naprej Citiraj
Deeyan Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 sam tud ta folija pride od 1700? pa naprej js sm pa nekje prebral, da pride 400? za cel avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
_matey Napisano 2. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2009 Kolko stane barva glih nevem vem pa da je rabi? okrog 2kg.To se vse da doma zrihtat malo eksperimentiranja pa to to jaz jo bom doma ?trihal samo ?e nevem kdaj bo do tega pri?lo.Upam da ?im prej Za tisto folijo pa ?e nisem sli?al samo po moje nevem kak dobro tudi nemore izpast.Ali pa tudi nevem nisem ?e vido tega Citiraj
_matey Napisano 2. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2009 Kolko stane barva glih nevem vem pa da je rabi? okrog 2kg.To se vse da doma zrihtat malo eksperimentiranja pa to to jaz jo bom doma ?trihal samo ?e nevem kdaj bo do tega pri?lo.Upam da ?im prej Za tisto folijo pa ?e nisem sli?al samo po moje nevem kak dobro tudi nemore izpast.Ali pa tudi nevem nisem ?e vido tega se opravi?ujem okrog 2l(ne 2kg)barve Citiraj
Boss Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Za tisto folijo pa ?e nisem sli?al samo po moje nevem kak dobro tudi nemore izpast. Nasprotno, izpade odli?no. Na? sosed ima Toyoto Carino II oble?eno v perla belo in je fenomenalno za videt. Vsak misli, da je avto barvan, ker sveti se kot da bi bil v nulo spoliran. Citiraj
_matey Napisano 2. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2009 Nasprotno, izpade odli?no. Na? sosed ima Toyoto Carino II oble?eno v perla belo in je fenomenalno za videt. Vsak misli, da je avto barvan, ker sveti se kot da bi bil v nulo spoliran. No pol pa ?e.Jaz ?e sicer nisem videl nobenega avta s to folijo polepljenega tako da nemorem nekaj trdit. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.