Z M A J Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Me zanima kater proizvajalec ma po va?em mnenju najgr?i znak na svojih vozilih? Men je re?mo od Tojote grozen za pogledat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Men je od ?kode stra?no ?uden pa ne zarad samega znaka ampak tiste nesre?ne zelene barve. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Od roverja, ni ravno najgr?i, opa?am pa, da ima sokoraj usak rover zbrisano uno ladico, oz ima samo srebrno plo??ico Citiraj
KAALman Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 evo... idite gledat pa si najdite kaj je grdo in kaj ne http://www.cartype.com/list/83/emblems_by_brand Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Men je od ?kode stra?no ?uden pa ne zarad samega znaka ampak tiste nesre?ne zelene barve. se strinjam, od ?kode je res grozn, pa Renault-ov mi je tut tak ?udn, ampak ne zato, ker je Renault Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 O tem sicer nisem nikoli razmi?ljal, da je kak logo grd, kak pa lep. Mi je pa hecno ko nekatere znamke pogosto menjavajo svoj logotip. OK razumem, da se ga posodobi, se naredijo lep?e linije. Ampak naprimer Fiat ima pa pogosto krizo identitete saj so ?e v ?asu mojega ?ivljenja zamenjali kar nekaj logotipov. Renaultovi stari znakci (druga vrstica) so bili res hecni. Citiraj
Deeyan Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 kar se pa Fiata ti?e pa res sami nevejo kaj bi radi, zdej so znaki zlo podobni tistim tastarim Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 kar se pa Fiata ti?e pa res sami nevejo kaj bi radi, zdej so znaki zlo podobni tistim tastarim Meni je tudi ta sedaj od Fiata nikakav.In ja,?koda po mojem zmaga. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Ta je naja?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 tudi tele smrekice niso ne vem kaj...na samem avtu se zgleda v kromu, sam logo je pa grd.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Meni je pa tale hud.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
Symon Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 tudi tele smrekice niso ne vem kaj...na samem avtu se zgleda v kromu, sam logo je pa grd.... To imajo zaradi tega. Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Meni je pa tale hud.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: men pa NEEEEEEEEEEEE... je preve? ki?ast, da bi bil lep ?e manj pa zgleda moderno, da o barvnih kombinacijah rde?a zelena modra sploh ne govorim Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2009 Tale od AR znak je kot da je to neka angle?ka fabrika (kdor pozna prav angle?ko dvobojnico, ne mislim britanske)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 men je pa tale zakon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ?e koga mazda znak spominja na ti?a? Mislim, galeb pa take fore Citiraj
David Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ?e koga mazda znak spominja na ti?a? Mislim, galeb pa take fore hahaha... Nin?a ko omeni ti?a v tej mo?ki populaciji... je lahko asociacija samo ena.... TI?AAA VUUUUN.... hahahahah :aaaaa: Citiraj Feel free....
Alex Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ?e koga mazda znak spominja na ti?a? Mislim, galeb pa take fore Sej to dejansko naj bi bil ti?-tipo galeb.Vsaj zdi se mi no. Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2009 al pa albatros Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Tole bo res zmaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 A ?e koga mazda znak spominja na ti?a? Mislim, galeb pa take fore Mazdin znak ma uprizorjena krila, kompleten znak pa ima obliko ?rke M kot Mazda, ?e ve? zgodovine si lohk preberete tut na moji strani LINK Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2009 Najlep?i mi je pa vrjetno od Peugeota al pa Opla! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Mazdin znak ma uprizorjena krila, kompleten znak pa ima obliko ?rke M kot Mazda, ?e ve? zgodovine si lohk preberete tut na moji strani LINK na svoji strani lahko doda? ?e avtomobile, ki so namenjeni Japonskemu trgu Verisa Biante in meni najlep?i MPV sploh poleg tega pa je na japonskem ?e cel kup komercialnih vozil BONGO, TITAN, SCRUM, FAMILIA VAN kakor tudi mini avtov Carol, AZ Wagon, AZ off road, Scrum Wagon. ?e rabi? slike ?e od teh samo povej. Ker vsem, ki pomagajo promociji Mazde tu pomagamo. verjetno bo en AJv jezen zaradi velikosti slik ampak kaj ?mo tako pa? to je Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Mazdin znak ma uprizorjena krila, kompleten znak pa ima obliko ?rke M kot Mazda, ?e ve? zgodovine si lohk preberete tut na moji strani LINK ?iljo je faca. Komaj ?akam, da sestavi svojo Silvio S12. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.